Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
anonymous
Természetes ceramidokkal gazdagított éjszakai ajakápoló a puha, egészségesnek kinéző ajkakért.
2023.02.27. 21:50
Nekem 3x alkalmazás után jött a hatása, melyfelelően ápolja és puhítja a kicserepesedett ajkakat. Éjszakára használom, nem zavaró, hogy kicsit mentolos. Hasonló a Carmex tégelyes krémhez, ami olcsóbb.
2020.08.26. 12:58
Este kenem fel, reggelre szép hidratáltak lesznek tőle az ajkaim. Ez a mentolosság szerintem nagyon enyhe benne, pedig érzékeny vagyok az illatokra. Kicsit csúszós az állaga.
2020.03.01. 11:26
a burt's bees stiftes ajakápoló az egyik kedvencem, de ez nem jön be. addig van valami hidratáltság érzés, amig beszívódik, utána ugyanolyan száraz az ajkam, mint használat előtt. pedig egész jó állaga van, nem folyós, nem ragacsos, jól kenhető, de ha nem csinál semmit, akkor hiába mindez. a mentol is zavaró benne.
2020.02.07. 21:51
A clinique ejszakai ajak hidrataloja olcsobb potlekat probaltam ebben a termekben megtalalni, mondvan h ebben is van keramid, de nem, nem jott be :(Elhataroztam, hogy ezt igenis elhasznalom, es csak ha elfogy veszem ujra, es jo sokaig eleg jajjZavaro benne a mentol, a rengeteg illatanyag, de egyebkent hasznalhato, hidratal, csak nincs az a reggeli feltoltott ajak hatas, mint az elobbivel. Nem rossz, de a jotol is messze van. Kiados, kicsi kell belole egyszerre.