Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
niki
"A tisztaságillatok kedvelőinek első számú kedvence lett a Bvlgari Omnia Crystalline. Maga a kristálytiszta víz, mely napközben felfrissít és ellazít. Az Omnia Crystalline parfüm törékeny és elegáns jegyei, mint a bambusz, lótusz, és balsafa csodás harmóniában egyesülnek. Ápolt, friss és elegáns illatfelhőt ad, így irodában is ideális parfüm."
Illatkategória: virágos-fás
Illatösszetevők: bambusz, nashi körte, lótuszvirág, balsafa
Utoljára szerkesztve: 2024.07.09. 08:45 - 2024.06.12. 15:17
Kicsit hasonlít a Lanvin Éclat D'Arpege illatához, de van benne valami keserű, amit nem tudok elviselni, ezért megváltam tőle.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.20. 11:36 - 2024.04.18. 17:39
Az egyik kedvenc parfümöm. Nagyon kellemes, friss, tiszta illat. Nem tolakodó illat, mégis sokáig érezni.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.26. 08:23 - 2024.03.01. 13:35
Lassan 10-12 éve, hogy megismertem…ajándékba kaptam, túl fiatalon. Nem tudtam mit kezdeni az illattal, de nagyon kellemes emlék fűzött hozzá. Pár év múlva vissza tértem, újra vettem, akkor már tudtam, hogy ő a TOP listán lesz, mert jól működik velem. Eseménytől és helyszíntől függetlenül, mindenhova tökéletes ez a parfüm. Tiszta, kellemes és nagyon óvatos. Nem húz csíkot, nem tolakodó, viszont aki a közelségébe kerül, elrabolja. Rengeteg dícséretet kaptam az elmúlt évtizedben ha ezt viseltem. Az új változat: mikor megtudtam, hogy új kiadása lesz, szó szerint elállt a lélegzetem. Elkezdtem keresni, hol tudok a régiből beszerezni. Az új nem egyenrangú, nekem kicsit citrusosabb, amit én már nem szeretek. Az a kellem hiányzik belőle, ami az eredetiben megvolt. Utánzatot még soha de soha nem láttam sehol, ami megegyezett volna illatban.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.31. 12:16 - 2024.01.24. 12:01
Nyári hónapokra tökéletes, citrusos-jázminos, és nem válik légfrissítővé. Ha azt mondaná bárki, hogy a Chanel Chance valamelyik verziója, simán elhinném.Jó.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.14. 10:39 - 2024.01.14. 10:37
Ma már nem használnám, de biztonsági tisztaságillatnak nagyon jó volt.Erre az illat kategóriára biztos nem költenék jelenleg, periférián kívülre került, nem én vagyok, de anno elhasználtam 2-3 üveggel.Ropogós, frissen vasalt fehér blúzos, ügyvédi irodák vagy bankok biztos befutója, vagy fehér lenvaszon ruha, szandállal, minimum ébredező tavasszal.Melegebb időben nyúltam utána, a szép emlékek miatt 3 és fél csillag.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.11. 20:31 - 2023.12.23. 17:33
Érdekes viszonyom lett ezzel az illattal, ő lett a láthatatlan kedvencem. Az utcán éreztem először valakin és nem bírtam ki, rákérdeztem, mi van rajta. Rendeltem is egy mintát azonnal. Amikor először feltettem, nem ismertem rá, rajtam teljesen más volt. Elsőre nem is tetszett, közönségesnek tűnt. De ahogy eltelt 1-2 óra, rásimult a bőrömre és elképesztően finommá vált az illat. Azóta két üvegcsével elfogyasztottam és a "láthatatlan" arra vonatkozik, hogy ez az egyetlen kölnim, amit nagyon szeretek, de ha rendszeresen használom, nem érzem magamon. Mások dicsérik napközben is, milyen finom, én meg semmit nem érzek, csak amikor reggel magamra fújom. Rejtély számomra, de így is imádom:) Ui.: Hadd tegyek hozzá egy zárójeles infót: ma kicsúszott és szabályosan kirepült a kezemből az üvegcse. Azt hittem, ezer darabra fog törni, erre semmi! Ezt nevezem minőségi anyagnak, még egy szorgalmi pontot adok:)