Hajformázók

Cantu Beauty Twist & Lock Hidratáló Hajzselé Göndör Hajra

1 vélemény
Hozzáadva 2022.07.12.by

Doracsk

A díjnyertes formula harcol a frizz (bolyhosodás) ellen, hidratál, a haj könnyen kezelhető, puha és fényes lesz, függetlenül attól, hogy göndör vagy csavart tincsekbe van fésülve. A nyúlós állagú hajzselé biztosítja a fürtök és a szálak hosszú távú rögzítését és lenyűgöző definiálását anélkül, hogy nehezítené őket. Fő összetevője a tiszta Shea-vaj, amelyhez különböző hajolajok társulnak.

2022.07.22. 10:19

Amit szeretek benne, hogy szépen definiálja a hullámos/göndör fürtöket, mégis természetes hatású, nem agyonkeményített hatása van, a minimális merevség diffúzorral vagy nyomkodással megszüntethető. Mókás, puding-szerű állaga van, a hajban kis mennyiség is könnyen, egyenletesne eloszlatható, nem marad benne darabokban, és nem ragad a maradék a kezemen sem. Amit kevésbé szeretek benne, az a túl erős - bár finom trópusi - illata, illetve, hogy - mivel nekem nem göndör, csak hullámos hajam van, amit néha gyűrűsebben, néha lazább, kifésült hullámokban viselnék -, ha később mégis kifésülném a hajam, akkor esélyem sincs fényes, puha, laza loknikra, hanem sprőd, tollseprűre emlékeztető lesz a végeredmény. Tehát aki két hajmosás között váltogatná a loknis és a laza hullámos, kifésült frizurákat, az ezt aterméket ne használja ilyenkor, csak akkor, ha kitart a loknik mellett. Azt nem tudom eldönteni, hogy ténylegesne szárítja-e a hajamat, mert elég sok hidratáló terméket használok mellette, az is lehet, hogy csak az állagából és a hajon képzett bevonatból adódik kifésüléskor ez a sprőd érzet. Az összetétele is érdekes, oké, hogy itt ez a rengeteg olaj, de mindezeket megelőzi a parfüm mennyisége, olyan ez, mint sok koreai kozmetikum, amikben oldalas hosszú lista van a sok gyógynövényről, de realitás szintjén egyikből sem lehet több a termékben 1/100 mikrogramokknál...... Végül ötöst kap, mert arra, amire vettem, vagyis definiált, de természetes és puha tapintású tincsek elérésére tökéletes, és nagyon jó árban van, ez az óriási mennyiség. Sőt, külön plusz pont, hogy amikor egyszer elfelejtettem rendesen rátekerni a tégelyre a tetőt, és csak lazán ráillesztve volt napokig, akkor sem száradt be egy kicist sem a teteje:)