Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Maddie
"Ebben a csodás ajakápolóban minden megtalálható, ami a gyönyörű és egészséges ajkak ápolásához szükséges, és ami a legfontosabb, hogy természetes formában. Tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal és 94%-ban természetes összetevőket tartalmaz."
2025.03.27. 20:38
Nagy reményeket fűztem még hozzá, amikor megvettem (nem most, hanem kb. 2 éve), de rettentően rossz állagú ajakápoló. Amiután a felét elhasználtam nagy nehezen, inkább kidobtam, mert borzasztó volt.
2024.12.23. 12:12
táskába dobálós, folyton újrakenős ajakápolónak teljesen jó, de nem igazán tud többet bármi másnál. kellemes bogyós illata van és jó használni, a csomagolás jól záródik és könnyű ki-be tekerni használathoz, de nem kiemelkedő.
2024.01.31. 09:04
Az illata kellemes, viszont egyáltalán nem hidratál. Nagy csalódás.
2023.05.24. 12:19
Csalódás 😞Még jó hogy kuponnal vettem, az eredetihez képest, semmi extrát nem tud, ennyi erővel Baleat is vehettem volna. Nem ujravevos.
Utoljára szerkesztve: 2023.04.30. 14:48 - 2023.04.30. 14:46
Nagyon szerettem volna szeretni. Tetszett az elv, hogy természetes. Azonban semmilyen különösebb hatását nem tapasztaltam. Nem olyan tömény, mint az eredeti Carmex, nincs is olyan markáns illata. Nem ragad, de nem éreztem, hogy hidratálna, azon kaptam magam, hogy folyton újrakenném, mintha nem kentem volna be előzőleg. Fentiekből kifolyólag gyorsan el is használtam az egész stiftet. Becsületére legyen mondva, nem hámlott le tőle a szám, mint sok más ajakápolótól. Csak abszolút szükséghelyzetben fogom újravenni.
2023.02.01. 11:23
Kár, hogy pont a hidratáló hatása veszett el evvel a "természetes" vonallal. Semmit nem csinál.