Nagyító alatt: Eucerin Hyaluron-Filler Epigenetic szérum
Maddie
"Ebben a csodás ajakápolóban minden megtalálható, ami a gyönyörű és egészséges ajkak ápolásához szükséges és ami a legfontosabb, hogy természetes formában. Tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal és 95,99%-ban természetes összetevőket tartalmaz."
2024.06.02. 15:20
Én egész évben használom és az egyik kedvenc ajakápolóm, nagyon szépen hidratál és finom az illata is, kellemes viselet.
2023.07.11. 16:05
Évek óta csak Carmexet használok eddig mindegyiket imádtam, de ez a naturally vonal nekem nagyon nem jött be. Nem hidratál úgy, mint a "sima" és furcsa érzete is van a szájon.
2023.05.25. 20:48
Imádom, nekem bejött. 🍐 Nem olyan hatásos mint a "sima" Carmex, nem okoz bizsergető érzést de ennek ellenére szívesen kenem. És isteni az illata!
2021.09.09. 07:40
Iszonyat kemény, alig lehet felkenni. Hiába hordom a zsebemben, egyszerűen olyan az állaga, mint a zsírkrétának! Az íze jó, a bizsergető carmex-érzés nem tapasztalható. Fényvédő nincs benne, sajnos... Nem kísérletezem tovább a Carmex ízekkel, a klasszik és a cseresznyés tökéletesen kielégítő. Azért elhasználom, mert a körtét imádom.
2021.06.30. 18:56
Ez az első Carmexem, nagyon meg vagyok vele elégedve. Kellemesen körtés az illata, jól hidratál anélkül is hogy 20 percenként használni kelljen, szépen felszívódik, nem hagy maga után ragadós érzést vagy darabkákat. A fényvédőt viszont hiányolom belőle. 🍐
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.