force
Illatjegyek: fekete cseresznye, keserű mandula, rózsavíz, liliom, bourbon vanília, vetiver
Utoljára szerkesztve: 2025.04.15. 09:24 - 2024.06.07. 20:47
A Good Girl és a Very Good Girl szerelemgyereke. Vanília, keserű mandula, ami szexiséget ad, a vetivertől frissebb lesz, a rózsától nőies, a cseresznyétől pedig vidám, gyümölcsös. Csajos, szexi, boldog tavaszi-nyári illata van. A pasiknak 100% tetszeni fog, nem lehet vele mellélőni. Nagyon kevés designer parfüm van, ami megfog, de a CH cipők közül mind mestermű, nagyon tartósak, 8+ óra bőrön, intenzívek, mindenki érezni fogja körülötted. A csomagolás gyönyörű, a parfümös polc ékei. Szinte egyetlen márka, aminek bármelyik illatát vakon megvenném..
2024.01.20. 00:51
Mennyei.❤️ Félve nyúltam eddig a cipőcskékhez, ugyanis az anyaillattal nagyon nem vagyok kibékülve, no de ez… mennyei gyümölcsös, nőies, szexi, de egyben kifinomult illat. Imádom☺️
2024.01.03. 18:21
Többször teszteltem parfumeriaban. Már elsőre meggyőzött,de valahogy mindig egy másikat ,a jól bevált illatot vettem. Aztán legutóbb is teszteltem a világos rózsaszinnel együtt,hát tartósságban ez győzött. Annyira az én illatom. Imádom. Végre meg is vettem. Rajtam nagyon tartós. Át is alakul az illat, a vége felé teljesen felismerhető számomra az első ,a sima Good girl. Azt kevésbé szerettem,de ez a gyümölcsös verzió engem levett a lábamról.
2023.10.26. 18:57
Tartóssága zéró. Emellett számomra értelmezhetetlen illat. Egy gondolatom sincs vele kapcsolatban. De mégis: ha drogériában 999ért lenne akciós akkor sem hoznám haza sajna :/ maradok a supreme-nél.
2023.08.21. 16:46
Egyszerűen imádom. Az illata fogott meg előszőr, teljesen véletlenül fedeztem fel, mert eredetileg a sima Good Girl-t akartam megszaglászni. Én ezt a fajta ,,mély gyümölcsös" illatot kedvelem a leginkább. A tartósággát teszteltem, úgy hogy kardiózás előtt befújtam magam, közben nyilván végig izzadtam, és éreztem végig, és még utána is, sőt még zuhanyzás után is. Összefoglalva felér az elvárásaimmal, én nem éreztem annyira, hogy megváltozna az illata.
2023.06.06. 04:03
Végül is ezt vettem meg nyárra “munkás”, irodai parfümnek. A Blush volt előtte a befutó, de utána teszteltem ezt is és a tartóssága rajtam ég és föld. Kicsit fűszeresebb ez rajtam, picit be is erősödik, de legalább tartósabb is. A gyümölcsössége nagyon kellemes így nyáron. Az üvege meg hát őrült édes ezekkel a rózsaszín glitterekkel! ☺️