Sminkek arcra

Catrice Active Warrior Smink Fagyasztó Spray

Hozzáadva 2020.02.24.by

Zsan31

2018-as tavaszi limitált kiadás

Fixáló spray lágy szórófejjel a hosszan tartó sminkért. Használható primerként, fixáló spray-ként és frissítő permetként. Izzadásálló.

2019.04.22. 19:26

Elképesztően irritálja a bőrömet. Teljes pénzkidobás.

2018.06.09. 15:47

Nagyon kis kellemes maga a permet. Az illata nagyon kis fincsi, bár nem tudnám valamihez is hasonlítani. De nem irritáló. A fújókája nagyon intenzíven adagolja az arcodra a cseppeket. Én úgy éreztem, hogy szebb és kisimúltabb lett tőle a sminkem. Természetesen ez a tartósságra nem hatott ki. De amúgy is, szerintem ez egy tévhit a fixing spray-ről, hogy bármennyire is meghosszabbítják a smink élettartamát. Nap közben ha magaddal viszed és úgy érzed fel akarsz kicsit frissülni akkor arra is tökéletes. A csomagolásával is nagyon megvett. Tetszik ez a csepp minta. Szóval ha drogériás viszonylatban nézzük akkor kiváló.

2018.04.25. 17:19

Már nagyon vártam..ugyanis nagy sminkfixáló faló vagyok.. Nálam mindig a sminkfixálósprayk teszik fel a "cseresznyét a habra", mert egységesíti az összképet és sokkal szebben mutat..jobb belenézni a tükörbe. :D1. Rohadt pici..ami nekem meglepő a Mac fix+ után..és a Mülleres sminkfixáló után..- Nemtudom..annyira elragadtatva nem vagyok tőle..annyira nem érzem, hogy fixálná az sminket hiszen igy is nagyon hamar átfénylik a bőröm..- Napközben jó vele felfrissiteni az arcomat..de a Mac fix-el ezerszer jobb érzés..- plusz pont, hogy nem "köpköd" :D ezért szépen tudom lefújni vele az arcomat..Még mindig keresem az igazit.. :(