Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Cupcaketeam
9 színben kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.12.27. 15:15 - 2024.12.27. 13:53
A 40 Prove meg Wrong egy szép nude árnyalat, de lehetne picit pigmentáltabb. Kellemes viselni, nem szárít. Nem hiper tartós, kb. 20 perc alatt tűnik el, de a Maybelline lifter gloss sem tartott rajtam tovább, pedig az 2x ennyibe kerül.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.27. 13:44 - 2024.03.20. 13:20
A 40 Prove meg Wrong árnyalat meseszèp. Nekem nagyon dícsèrtèk. A szájfènyt felkenve egy áttetsző rózsás, halvány barna árnyalatot kapunk. Viszont lehetne tartósabb.
Utoljára szerkesztve: 2024.02.06. 06:09 - 2024.02.06. 06:07
Ez a mentol íz és bizsergetés teljesen felesleges,nem lesz tőle se teltebb,se szebb a száj, csak kényelmetlen viselni, az íze rossz. Fogkrémet is kenhetnék a számra.... A színe és a fénye se a legjobb,nem olyan mint hittem!!! Otthoni sminknek mosogatásra feldobni oké,de nem tud többet. Az àra a termék minőségéhez képest drága!!! Az applikátor bumszli, a szájkontúr ceruzámat csak ez a szájfény konkrétan leoldja. Újra biztosan nem veszem!!! Olyan,mint egy bóvli kínai... Nem tartós!!
2023.10.16. 12:52
A 030-as, lilás árnyalat van meg. Ha valaki azért venné még, hogy legyen egy kis lilás fénye a szájának, az ne tegye, mert ennek nincs. Sima átlátszó szájfény, ami nem is igazán dúsít. Egynek jó, de újra nem venném.
2023.08.10. 08:14
Valamiért nem tetszik az a fény amit ad, de még azzal nem is lenne baj, ha nem lenne ennyire BORZASZTÓ íze, esküszöm nem nyalogatom de minden alkaommal kerül a számba amikor felteszem/viselem. Nem mellesleg, elég drága ezért a 0 hatásért, kellemetlen viselni és nem tartós.
2023.06.11. 17:38
050-eset vásároltam meg. A fénye nagyon szép, enyhe színt ad. Nem ragad, kellemes viselni. Az applikátorát nagyon szeretem, mert gyorsan ki tudom festeni vele a számat. Rajtam nem tartós sajnos. Rendesen bizsergeti az ajkaimat.