Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   1329 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Makk Zsuzsó, az összetevőket feltöltötte: nkatika, Módosítva: 2020. február 24.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek arcra

2018-as téli limitált kiadás

Innovatív hybrid textúrájának köszönhetően a krémes textúra púderes végeredményű lesz. Intenzíven pigmentált az igazán friss megjelenésért.

3 árnyalatban kapható

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

heni0824

2020. április 22.

Nagyon tetszik ebben a pirosítóban hogy természetes hatást ad, olyan mintha belülről jönne ez a pirosság, amit imádok. Viszont sajna csak 1-2 óráig marad az arcomon. Ha összelehetne kombinálni a Catrice blush box tartósságát és ennek a kinézetét a bőrön, az lenne a tökéletes pirosító számomra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. április 22.

Egi

2019. április 4.

Nem tudom, én imádom. Csodálom h nem véleményezte senki. nekem nagyon illik a bőrszínemhez. Teljesen természetesnek tűnik mintha kipirult volna az arcom, másodpercek alatt kész.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. április 4.

Hidratálók: Aluminum Hydroxide

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Sűrűség szabályozó, könnyen kenhető, selymes érzetet maga után hagyó szilikon féle.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

Glicerin és zsírsavak keveréke, a krémekben lágyító és sűrítő szerként használják.

Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.