Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Kata791, az összetevőket feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2015. április 21.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm

Borostyan

Stenico

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. július 16.

Kiàrusítàson jutottam hozzà az England's Rose àrnyalathoz 0,70€-èrt ès hàt szerelem elsô làtàsra. Tökèletes szįn, nagyon szèp egyenletes terülès, egy rètegben is csak a 3. napon pattant le egy aprò darab, fedőlakk sem kell fölè feltètlenül. A legjobban a fènye tetszik, olyan gyöngyhàzas selyemfèny. Kàr, hogy limitàlt kiadàs...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 16.

masnis

2015. április 11.

Leárazva csaptam le egy England's Rose példányra, az álom-színem, tökéletes barackos nude. Tartós is, két rétegben szép is, nagyon sajnálom, hogy limitált volt, mert ezt a színt teljes áron is újravenném ♥ (pedig alapvetően a Catrice lakkokat már drágállom, nálam kb 5-600 Ft az erkölcsi határ, amennyit kiadok egy körömlakkra).

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 11.

Percoon

2015. január 23.

Hyde In The Park van meg, bevallom nem tudtam választani, és ennek a neve tetszett a legjobban. Szép a színe, jó a fedése, nagyon tetszik, hogy szinte már fekete, de azért látszik, hogy mégse. Az ilyen árnyalatok a kedvenceim. Egy nagy hátrány nekem az ecset. Tudom, hogy sokat szeretik a Catrice körömlakkok ecseteit, én viszont egyátalán nem tudok megbarátkozni velük. Emiatt egy levonás.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 23.

Oraculum

2014. december 11.

Az England's Rose árnyalat van meg, nagyon szép pasztell nude-rózsaszín lakk, majdnem kibírt egy hetet igénybevett kezeimen.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. december 11.

heather

2014. december 11.

Imádom a Catrice lakkok ecsetjét! A széleken rövidebb, így a körmök melletti bőr mélyedésébe nem folyik be a lakk.
A színe pedig...jaj!
A Brit Chic az enyém, csodaszép, csinos és minden alkalomra tökéletes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. december 11.

A színe pedig...jaj!
A Brit Chic az enyém, csodaszép, csinos és minden alkalomra tökéletes.

Madi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. november 11.

Hyde in the park - körmön sokkal sötétebb, csak nappali fényben látszik, hogy zöld. Ezen kívül minden oké. De én passzolom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. november 11.

volhova

2014. október 27.

Az esküvőmön volt rajtam az England's Rose, gyönyörű szín, alap- és fedőlakkal az utána következő nászutat is kibírta! :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 27.

silver

2014. október 19.

A Brit Chick jött haza velem, egy gyönyörűségesen mély, telt barna lakk finom, hideg ezüst fénnyel. Oda meg vissza vagyok tőle. Ráadásul nagyon jól is bírja, már harmadik napja van rajtam, és csak az egyik mutatóujjamról pattant le belőle egy pici darab. Szerintem érdemes egy pillantást vetni erre a kollekcióra :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 19.

Hidratálók: Aluminum Hydroxide

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.

Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.

Glicerin és zsírsavak keveréke, a krémekben lágyító és sűrítő szerként használják.

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.