Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
JErzsi
Frissítő hatású fixáló spray amely tartóssá teszi a sminket. Ellenáll a víznek így aktív életet élők is hazsnálhatják.
Vegán
2020.04.16. 09:32
Nem szeretem, az előző sokkal jobb volt. Nagyon csíp, szárít, ekcémás lettem tőle. Ne vegyétek meg, ha jót akartok magatoknak!
2019.10.18. 20:06
Nem valami tartós... Rosszat nem tesz, de sok jót sem sajnos :/
2019.06.17. 17:09
Konkrétan lemossa a sminket, kiütést okoz,büdös, használhatatlan .1-es!!
2019.05.27. 16:57
Hát, én nem tudom mit mondjak. Tényleg, az egyáltalán nem tartós highlightert is úgy rátapasztja a fejemre, hogy hihetetlen. Orrfújás után is hibátlan az orrkontúrom, szóval tényleg teszi a dolgát, viszont: Ez az első fixáló spraym, a videókban pedig mindig látom, hogy vagy 8-at ráfújnak a fejükre aztán kicsit legyezgetik, és annyi. Ebből egyet fújsz, folyik le az arcodon. Hát még ha úgy telefújkálnám mint a sminkescsajok. Érdekes hogy a pirosítóm, meg úgy az egész sminkem nem csöpög le vele, mintha a sminkem felszínén folyna.A szempillaspirál viszont full lefolyik tőle.És térjünk át a szemekre, és a szájra. NAGYON csípi a szemet, nem szabad egy picit se ráfújni. Ezt egy reggelen tapasztaltam, amikor már nem volt időm újra kezdeni a csillámos, cut creases sminkemet, de egész nap könnyeztem. Az orromon ahogy folyik le, mindig törölgetnem kell, mert a számat színtén csípi, és valami undorító íze van. Aztán vettem észre, hogy rá van írva, hogy ha szájba vagy szembe kerül, azonnal öblítsd ki....Milyen fixáló az, amit csak az arcod két oldalára fújhatsz, azt is vigyázva, hogy egy csepp se menjen a szemedre? Vagy a szádba, de inkább a szemen vagyok kiakadva. Az meg már csak bónusz, hogy ahogy ráfújod, az egész spray lefolyik. A sminket rendesen a helyén tartja, de sajna csak az arcodat és a homlokodat tudod vele fixálni (vigyázva a szemöldöködre, mert elfolyik)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.