Szilva86
Szenzációs, rendkívül hosszú és dús pillák másodpercek alatt. A mély fekete textúra beépített rostokat tartalmaz, így garantált a csodás hatás. A precíz kefével elfelejtheted a csomósodás problémáját!
2016.03.15. 20:29
Akciósan jutottam hozzá először, nem vártam tőle semmi extrát, de megvettem mert olcsó volt, csak kipróbálni! Meglepetésemre nagyon bevált,egy darabit. Vettem is egy másodikat belőle, de aztán átpártoltam egy Essence-es szempillaspirálra, ami 100szor jobbnak bizonyult.
2016.01.24. 13:44
Termékleírás: Borzasztó, festéktől tocsogó keszekusza pillák másodpercek alatt! A valóban brutál fekete textúrától alig tudok megszabadulni. A semmitmondó kefével rettentő sok festéket vesz fel és csomókba összeragasztja a pilláim. Nem dúsít nem ível. Rettenet! Egy nagy 0, bár a külső luxus közeli minőséget sejtet. Sorry Catrice, pedig kedvellek.
2016.01.19. 07:31
Nekem nagy csalódás. Konkrétan semmit nem művel a szempilláimmal, azon kívül, hogy a kefe rengeteg anyagot mázol rájuk, hiába húzogatom le róla felesleget. A színe gyönyörű fekete, ezt meg kell hagyni. A spirál külleme nagyon elegáns. Szeretem a Catrice termékeket, de ez nem érte meg vásárlást. Inkább a CATRICE LUXURY LASHES- trióból fogok legközelebb venni.
2015.10.19. 11:42
A legeslegjobb sprirál amit valaha használtam. Mélyfekete színű, gyönyörűen ível, hosszít, dúsít, már egy rétegben drámai pillákat művel. Kb az első használat után beleszerettem. 649 ft - os Catrice akcióban vettem. Kb rá két hétre, gondoltam veszek belőle még, legyen otthon tartalékban. Egyik drogériában sem volt :O Kivonták a forgalomból, mondták az eladók!!!! SZuper mondom. Majd elkeseredettségemet még fokozta, hogy kb két hét múlva már használni is alig tudtam a meglévőt, mert beszáradt, kifogyott, fene tudja, de tönkre ment. Megbontása után alig egy hónappal. Magáért a spirálért 5 pontot adnék, de így, hogy megszűntették és még hamar be is szárad, így csak 3 - at adok.
2015.09.24. 20:52
Sosem láttam még olyan hagyományos kefés spirált, amin ennyire pöttömek voltak a sörték, és ráadásul akciós is volt, így hát egyből landolt is a kosaramban. Ez a pici kefe tényleg hihetetlenül precíziós munkát tesz lehetővé, ha leselejtezem a spirált, biztosan megtartom későbbi használatra. Viszont a festéken vérzik nálam el a történet. Nagyon híg, és az idő előrehaladtával is csak úgy tessék-lássék sűrűsödött be, így folyton több festéket vesz fel, és a lehúzkodás után is nehéz vele dolgozni, mert ha túl vastag rétegben kerül fel, maszatolódik, tehát nagyon el kell találni a mennyiségeket és ügyeskedni kell. Ez pedig reggel nagyon problémás tud lenni, amikor az ember álmos és kicsit pontatlan. Délutánra az átlagos őszi időben is pandakarikákat produkál- nem túl diszkréten, és minden egyes nap. Egy nagyon gyenge négyest érdemel tőlem, a kettes festék és a csillagos ötös kefe jóindulatú átlagaként.
Utoljára szerkesztve: 2015.11.23. 11:25 - 2015.09.09. 11:23
2015. szeptember:Akciósan vettem, és nem fűztem hozzá nagy reményeket, de első használat után hátast dobtam. :DHihetetlen milyen sok és hosszú szempillákat tudok varázsolni úgy, hogy nem kell ezerszer áthúzni a kefét a pillákon.Mivel teljes áron sem valami eget rengetően drága, és ha továbbra is ilyen jól muzsikál, lehet újra vevős lesz. :)2015.októberében már nem tudtam használni. Nem mondanám, hogy beszáradt, hanem csak sűrűbb lett és hiába szedtem le papírzsepivel a felesleget így sem lehetett már szépen felvinni a pillákra. Ragadt tapadt, sajnálom mert tényleg szép és jó volt az elején. Talán nem is véletlen, hogy nem kapható már.