Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: Princess Susy, az összetevőket feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2014. október 20.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

2014 júniusi limitált trendkiadás

"Víz alatti szerelem. Egyedülálló szín, egyedülálló fedés, egyedülálló ragyogás. Az Ultimate körömlakk elhozza neked a tenger színeit, hogy ezentúl a körmeiden viselhesd őket."

5 féle árnyalatban kapható.

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Ella

Bőrtípus: Zsíros
2017. március 1.

A Bella Aquarella kivételével mindet beszereztem anno. Nagyon szépek a színek, gyorsan száradnak, de a legtöbbjükből 3 réteg kell, csíkoznak és sajnos már a felkenés után 5-6 órával kopásnak indulnak mosogatás nélkül is. :( Csak a gyönyörű, különleges színek és a gyors száradás miatt 2 csillag.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 1.

f.szaszus

2015. december 14.

Bella Aquarella nevű árnyalat van meg( a képen a középső). Az üvegben gyönyörű színe van, de kb. 4 réteg kell, hogy körmön is valami hasonló árnyalatot érjek el.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. december 14.

Madi

2014. október 16.

Négy hónapja lesem a Catrice polcain, most vettem egy Entering Atlantis árnyalatot. Imádom, a mobilomnak van ilyen színe (samsung galaxy s3 pebble blue) pont ilyen lilás-kékes, tökre illik hozzá :D Az ecsete szuper, egy vonással ki tudom festeni a körmöm, nem csíkoz. Nekem a 3. napon kezdett a mutató és a középső ujjamról kopni, mármint tényleg szépen halványulva kopni, nem pedig lepattogni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. október 16.

rekag

2014. szeptember 29.

A halványlilát vettem meg, egy darabig a fiókban kallódott, de pár hete rászántam magam a kipróblására. Nagyon szép lilás beütésű ezüstös színe van, két rétegben tökéletesen fed, nem csíkos (mint más márkák hasonló színei). Nem csillámos, inkább olyasmi fénye van mint a selyemcukorka hatású lakkoknak. Nálam nagyon tartósnak bizonyult, igaz használtam alap- és fedőlakkot is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. szeptember 29.

ST

2014. augusztus 8.

Ha lenne körömlakk-nóbeldíj, én neki adnám! Az aranyos-bronzos árnyalatot szúrtam ki magamnak, ami nem volt leárazva, de még 800 Ft-ért is megérte! Egyetlen hibája, h. egy rétegben gyorsan kopik, de melyik nem? 2-3 rétegben viszont 5 napig is szép marad. Az ecsete és az állaga tökéletes, 1 húzás, és kész, sőt, egész gyorsan is szárad. Mi kell még? Csillogós 5-ös!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. augusztus 8.

v.szilvia789

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. július 21.

A képen középen látható kék "bella aquarella" jött velem, mert annyira megtetszett a színe. Nos, üvegben tényleg gyönyörű, felkenve azonban lekonyult a szám széle. Először is rettentő híg a lakk, egy rétegben vállalhatatlan, csíkoz, nem fed rendesen. Két rétegben már kezd kijönni az üvegben látható szín, de így sem tökéletes a fedés. Három réteget meg életemben semmilyen lakkból nem voltam hajlandó kenni, szóval marad így. Újabban a limitált Catrice lakkok nem nyűgöznek le. Ezt most viszont nem arany árban mérték, hanem a normál lakkok árában (799,-). Tartósságról egyenlőre nem tudok nyilatkozni. Egy félmosoly jár a szép színért.
júli.21.: marad a 3 csillag, tartóssága kb. 3 nap, ma már le kellett mosnom, mert nagyon elkezdett pattogni.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. július 21.

bandita

2014. július 17.

Én a halványlilát és az acélkéket vettem. A lényeg számomra az volt a színválasztás során, hogy két, színben tökéletesen harmonizáló lakkot szúrjak ki és ez nagyon jól sikerült! :)
A halványlila nagyon szép, két rétegben csíkmentesen fedő, normál sűrűségű lakk, selymes-ezüstös-gyöngyházas fénnyel, míg az acélkék igazi mélytengeri, szinte átláthatatlan, titokzatos árnyalat, benne leheletfinom, lilás mikrocsillámok nyújtotta selymességesség.
A sötét szín talán még szebben terül, mint a halványlila.
A holografikus csillámos látványára én csak a számat húzgáltam, mert basszus, annyira ocsmány volt, hogy muszáj vagyok ezt ilyen kendőzetlenül leírni!
A csillámok vékony rétegben csücsültek az üvegcse alján, a zavaros, hányásszerű lé alján...nem fér a fejembe, ezt hogy képzelte Catrice, hogy a fenébe fog a pelyhes rész normálisan ecsetre kerülni..rendesen dühös lettem, mert a csillámok nagyon szépek LENNÉNEK egy zselés bázisban, úgy, ahogy a reklám-termékfotó mutatja.
A csillámos kék nagyon szép volt, de állati hígnak tűnt a lakk, és visszatettem, tekintve, hogy ennek az árnyalatnak sokkal szebb és hatékonyabb alternatíváját már birtoklom, a Moyra Glamour effektlakk személyében.
Az arany szintén nagyon híg, arra viszont nagyon alkalmasnak tűnik, hogy felkenjem egy intenzív, sötét lakk felületére, megbolondítani azt, gondolok pl egy sötétkék alapra, sötétzöldre, feketére, és meglepő módon egy max fedésű hófehér lakkra.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2014. július 17.

A sötét szín talán még szebben terül, mint a halványlila.

TijuMK

2014. július 17.

Nekem is bella aquarella-ám van, nem vagyok catrice rajongó, szimplán egy szép kék lakkot kerestem és pont ebből a márkából volt, úgyhogy meg is vettem. Az üvegben nagyon szép, de felkenve egy rétegben tényleg nulla. 2 rétegben halvány, csúnya. 3 rétegben viszont megjön a szín. Azt hittem hogy na majd most fél napig várhatok amíg megszárad, és biztos lepattan 2 perc után. De nem, egész gyorsan kb fél óra alatt úgy rákötött a kezemre hogy azóta (6napja) meg se mozdul. Nos nálam azért így már átértékelődik a minőség. Az ára szerintem jó, mert 10ml körüli mennyiség.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 17.

Hidratálók: Aluminum Hydroxide

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.

Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.

Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Szintetikus polimer. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint gél- és filmképző összetevő, vagyis csökkenti a kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Acetone 0 0

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint oldószerként és denaturáló (az alkoholtartalmú kozmetikumokat "élvezhetetlenné" tevő) anyagkényt használt összetevő. Kifejezetten erős oldószer.

Boroszilikát üveg, amely a kozmetikai és testápolási termékekben pehely formában kerül felhasználásra. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint térfogatcsökkentő segédanyagként használatos összetevő. A Cosmeticsinfo információi szerint a legtöbb boroszilikát vegyülethez hasonlóan kémiailag nem reaktív anyag, vízben rosszul oldódik. Az összetevővel leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk.

Lipid féle. Tojássárgájában, növényi és állati sejthártyában található. A kozmetikai iparban bőrpuhító (emollient) és vízmegkötő anyagként használatos.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.

Oldószerként és sűrűség szabályozó anyagként használt szerves vegyület.

Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.

Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.