Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   1699 Ft   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   8 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: szoszike125, Módosítva: 2016. július 19.

Kiszerelés:   8 g
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Sminkek arcra

Hibátlan végeredmény: az új graffiti technológiának köszönhetően teljesen eltünteti az arcbőr egyenetlenségeit. Az öt, tökéletesen harmonizáló szín matt, lágy és természetes végeredményt biztosít.

2 színösszeállításban világosabb, és sötétebb tónusú arcbőrre.

Tiria

szilvi004

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport:  -
2017. április 7.

Kedvenc! NAgyon természetes hatású! Szuper!!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. április 7.

Kedvenc! NAgyon természetes hatású! Szuper!!

petra5o9

Bőrtípus: Zsíros
2016. július 8.

Nekem sajnos nem valt be, par ora mulva nagyon kifenyesedik tole a borom barmit csinalok es az erosebb szineket is nagyon kiadja az arcomon. :(

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2016. július 8.

kissveraa

2016. március 1.

Én nyáron kreol, télen fakó szürkés színű vagyok, ezért nekem a 01 Rose Beige csodákat művel, visszaadja a természetes színem, és szépen harmonizál a felsőtestem színével is. (ami ugye egy kicsit sötétebb is mert nem radírozom annyit). Valószínűleg a fehér bőrűeknek túl sötét az árnyalat, de nekem nincs ilyen problémám (juppié!). Valószínűleg nyáron beruházok a sötétebb színre is. Amúgy nekem nagyon bejön a foltos design, jól néz ki a polcon.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. március 1.

gale

2016. február 10.

A 01 Rose Beige változatot használom, annak nem ilyen vízihullás színe van, mint itt a fotón. Tényleg működik a mágia, hogy ebből a sok színből valahogy egységesebb, nem maszkos, tónusos ábrázatot lehet kanyarítani. A tartósságával sincs bajom, szerintem egy púdertől sem elvárható, hogy egész napot bírjon, ez sem rosszabb, mint más. 4,5*

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. február 10.

tara95

Bőrtípus: Zsíros
2015. október 5.

Rettenetesen szükségem volt már egy jó matt rózsaszínes árnyalatú bronzerre, lehetőleg 2000 alatt. Lehetetlennek tűnt így vettem egy pirosítót ami szintén catrices kifutó termék volt. Az se rossz de nagyon fehér voltam.vele még mindig. Aztán úgy döntöttem, hogy ezt bevállalom. Két rétegben megy az orcámra, halántékra egy rétegben, púderecsettel. És valami más. Nem pirosító, nem bronzer, nem fénylik és mégis szebb, egészségesebb tónusú a bőröm. Egy jó darabig nem is fog kelleni más, eddig egy erős 4es

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 5.

gida80

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2015. szeptember 18.

Nemrég vettem,de máris nagyon szeretem.A 010 rose beige-t választottam,a Nude Illusoin alapozójával együtt vettem meg,de nálam tökéletesen passzolnak egymáshoz.Az illata isteni,feltéve igazából nem is látszik,de sima,tiszta bőr érzetet ad.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. szeptember 18.

CsAnka

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2015. szeptember 10.

Púdert szerettem volna, de elnéztem. Vagyis annak írja magát, mégsem az. Pár hete még egész szép nyári színem volt és ez bronzosítõként remekül rásegített. Viszont visszatért a fehérség, így vleg pirosítóként fog funkcionálni, vagy egy nagyon óvatos rétegben bronzosítóként. Az illata nagyon tetszik, olyan kifinomult, nem is tudom, h mire emlékeztet...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2015. szeptember 10.

magichand

2015. augusztus 18.

Nagyon jó viselet, gyönyörűen fed, de olyan hirtelenjében vettem meg, hogy valahogy fel se tűnt mennyire pirosas rajtam (rose beige). Így nyár végén nem olyan gáz, de télen nem tudom mit fogok vele kezdeni a pirosítónak használomon kívül. Tetszenek az összetevői, Catrice cruelty free, és jó kis cucc lenne, lehet megpróbálom majd télen vékonyan felvinni.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. augusztus 18.

ennni

2015. július 30.

Természetes hatású , nagyon jó púder ( a 010 rose beige változata legalábbis) vicces kinézettel :D (májkrém)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 30.

palzsu

2015. július 14.

Végre találtam egy púdert, ami nem ül meg a pórusaimban és nem sárga/barna, stb, hanem természetes hatást ad!. Kicsit valóban rózsaszínes, de éppen ettől természetes szerintem. Nagyon jól mattít. A nagyon fehér bőrüeknek (mint én) nyáron lehet alapozó helyett is szerintem, télen inkább pirosítóként. De ha csak pamacsos ecsettel viszem fel, nem szivaccsal, akkor bármikor jó mattítónak, sminket fixálni. Csak azért 4 csillag, mert nekem hiányzik a tükör.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. július 14.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate
Vitaminok: Tocopheryl Acetate

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

Sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő porszerű segéd anyag.

Az E-vitamin egyik formája, mely a tiszta E-vitamin és az ecetsav észtere. A tocopheryl acetate hasonló tulajdonságokat mutat a tiszta E-vitaminhoz, azonban egy kicsit kevésbé jó a felszívódása a bőrbe és a fotoprotektív hatása is kevésbé bizonyított. Viszont hosszabb a szavatossági ideje a boltok polcain (shelf life), ami miatt ez a leggyakrabban használt formája az E-vitaminnak.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

Gomba és baktérium ellenes hatású tartósítószer, melyet 0.6%-os vagy az alatti koncentrációban használnak.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Illatanyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Számos növényben megtalálható szerves vegyület, melyet a kozmetikumokban illatanyagként használnak. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Citromfűből kivont illatosító anyag. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.