Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice

Ár:   1159 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   11 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: lovecreams, az összetevőket feltöltötte: nkatika, Módosítva: 2020. február 26.

Kiszerelés:   11 ml
Lelőhely:   drogériák, online
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Divatos árnyalatú, innovatív lehúzható glitter körömlakk. Gyorsan és könnyen eltávolítható - körömlakklemosó nélkül.

4 színben kapható

Tiria

UnicornsOfLove

2020. január 27.

Adventi kalendériumos szerzemény, én magamtól már soha nem veszek ilyen peeloffos cuccokat. Sajnos ezzel is az a baj, mint az összes többivel, ami egyben az előnye is: hogy felválik. Csak az a gond, hogy nem akkor, amikor én akarom....
Így sajna hordhatatlan, egy max két napot bír, de a széle már kunkorodik és ez roppant mód idegesítő.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 27.

aalexaa

Bőrtípus: Zsíros
2019. december 17.

Adventi kalendáriumban jutottam hozzá két árnyalathoz, egyelőre csak az egyiket próbáltam. Három vékony rétegben alapszín nélkül is tökéletesen fed, nagyon látványos eredményt produkál. Gyorsan szárad, semmivel nem kellett többet várnom a száradásra, mint a sima lakkoknál, pedig tapasztalataim szerint a glitteres lakkok ezer évig száradnak. Féltem, hogy hamar fel fog válni az egész, de egy hetet tökéletes állapotban kibírt, pedig nem kíméltem. Lemosáskor viszont rózsafa pálcikával elég volt megpiszkálni a szélét, és tényleg egyben le tudtam húzni az egészet. Kedvencem lett, még a teljes árát is megéri szerintem, mert gyorsan és könnyen lehet maceramentes, de dekoratív manikűrt készíteni hozzám hasonló kétbalkezeseknek is.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. december 17.

gyulzsuzsi

2019. március 1.

Maga lakk szerintem egész jó, fedőként használom színes alapra.
De. A budapesti Árkádban lévő Rossmannban vettem két változatban és eszemben sem volt kinyitogatni, majd itthon vettem észre hogy az egyik menthetetlenül belekötött az üvegbe. Könyörgöm kinek van olyan lelkivilága, hogy ha teszem azt ki is bontja, utána nem csavarja vissza rendesen a kupakot????
Azóta pótoltam, a máshol vettnek semmi baja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. március 1.

Maga lakk szerintem egész jó, fedőként használom színes alapra.
Azóta pótoltam, a máshol vettnek semmi baja.

AdriennBernadett

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2019. január 11.

Nagyon nehezen szárad. Furcsa állaga van, nehéz kenni és peel of hatást sem tapasztaltam.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 11.

Tuci

2018. december 27.

Alapvetően színes lakk fölé, fedőlakknak vettem, de annak nem működik. Egy rétegben nem megy a lehúzgálás, és így nagyon nagy macera leszedni, mivel körömlakklemosóval szinte semennyire nem jön, kapargatni kell. Két rétegben szépen fed, és lehúzható, csak hát nem erre akartam használni, ugye :\ . Az állaga és az ecsete fura, nehéz velük szépen dolgozni. Viszont tényleg hamar megszárad.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 27.

lhi

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. november 28.

A szürke/fekete változat van meg. Könnyű felkenni és hamar szárad, valóban kissé ragadós-gumis az állaga. Egy rétegben egyáltalán nem fed, de ez nem feltétlenül baj, ha plusz rétegnek használjuk egy sima színes lakk fölé. Két rétegben már teljesen jól fed, és valóban szépen lehúzható.
Viszont valamiért nagyon idegesített, sem a szagát, sem az állagát, kissé érdes felületét nem szeretem, így hamar leszedtem és a tartósságáról nem tudok nyilatkozni. Objektíve tehát minden rendben, de szubjektíve nem tudtam vele megbarátkozni. Megtartom a fiókban egyestés bulilakknak...

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. november 28.

despina

2018. november 11.

Egy rétegben értékelhetetlen. Amúgy elég ragadós beszáradt, nehéz nem sokat felkenni vele, viszont....... ha kettő/hátom réteg van a körmömön, akkor mindent befed a csillám, csodálatosan néz ki, és lejön. Márminthogy tényleg le lehet húzni - pedig én aztán rettenetesen szkeptikus voltam - még úgy is, hogy a múltkor rákentem egy másik nem lehúzós lakkot. Néha mondjuk le is jön kb magától az egész.
Nekem ez a napközben feldobom, délutánra van valami a körmömön nemsokmacera, egészsok élvezet lakkom.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 11.

herczegno33

2018. november 2.

Kacèrkodom egy ideje az ilyen csillámos, glitteres lakkokkal. Most kipróbáltam, de annyira nem tetszik a vègeredmèny. 9 napig bírta, az előkèszítèssel( só, szappan, körömkefe, langyos víz, vagyis zsírtalanítás) de nem lett a kedvencem.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. november 2.

Lina14

2018. november 2.

szépen fed a glitter, kicsit rücskös a felülete, de nem jobban mint más glitteres lakk
nekem tartott 2 napig, de egy mosogatás után megadta magát, szóval inkább alkalmi lakk mint mindennapi

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 2.

csillu

Bőrprobléma: Bőröregedés
2018. szeptember 6.

Az elgondolás nagyon jó, és nekem valahogy be is jött. A rózsaszín árnyalatot vettem meg. Csak 1-1 ujjamon használom, hogy feldobja a manikűrt. Az ecsettel valóban nagyon nehéz dolgozni, mert vékony, és nem vesz fel túl sok csillámot. Engem nem zavar a vastag réteg. Igazából nekem 2 rétegben néz ki jól. Akkor befedi a teljes körmöm, nem látszik ki alóla. Teszek rá egy jó adat fedőlakkot, így tartós is lesz, és a kis kiálló csillámok sem akadnak be semmibe. Persze ez így jó vastag, de engem nem zavar. Nagyon látványos, tényleg feldobja az egyszerű, visszafogott lakkozást is. A leszedéshez én rózsafa pálcikát használok. A szélén kicsit felpöckölöm, és már jön is le egyben. 1-2 csillámpötty marad, amit aztán körömlakk lemosóval simán leszedek. Szóval nekem teljes mértékben bejött ez a cucc.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. szeptember 6.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Illatanyagok: MEK, Propyl Acetate
Színezékek: Red 7 / CI 15850, Aluminum Powder / CI 77000

MEK i

A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer.  Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.

Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.