Ezt a terméket már nem gyártják!

Catrice Precision Szemceruza
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: andrej, Módosítva: 2019. március 11.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
A Precision szemceruzának köszönhetően tökéletes pontossággal kontúrozhatod szemeid, bármire is vágysz: lehet metálos, lehet egy kicsit különc, de mindig szemet gyönyörködtető!
Cyclopentasiloxane
Ultramarines
Black 2 / CI 77266
Chromium Oxide Greens / CI 77288
sz
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Kezdem megszeretni ezt a márkát... Türkíz színt vettem meg ár-érték arányban tökéletes, bár nem olyan tartós ezért csak 4*.

A Westendben a Rossmannban még van pár leárazva. Kislábujjtörés utáni vigasztalásként (mi mást tenne egy lány) lecsaptam még egy párra, nagyon bejön, mint a márka összes terméke, amit eddig próbáltam. Zsíros a szemhéjam, ezért ez alá is kell egy kis púder, hogy ne kenődjön, de így tartós, megbízható, szép színekkel.

Én is leárazva vettem 250 Ft-ért. Nagyon megérte: erősen pigmentált, nem kenődik el és gyönyörű színe van.

Imádom! Sosem volt még ilyen szuper szemceruzám, mindegyiket veri. 250 Ft-ra voltak leárazva, most már sajnálom, hogy nem vettem meg az összeset, csak 4-et. :P De teljes áron is vennék belőle most már. Csak úgy siklik a szemen, nagyon pigmentált, lehet vele nagyon precízen, mint egy tussal dolgozni, de nagyon jól lehet satírozni is. Egész nap meg sem mozdul. Wow. Lenyűgöző. Simán veri az eddig vett sokkal drágább ceruzáimat is. Alapdarab lesz nálam.

Egy fekete színűt vettem nemrég, és tökéletesen elégedett vagyok vele! Kellően sötét, és tartós, könnyű vele dolgozni, abszolút megérte. Tuti, hogy újra fogom venni.

3 szin boldog tulajdonosa vagyok. 060 Khakitoo (metal sotetzold), 070 I Wood If I Could (metal sotetbarna), 110 My Ninja Purple (metal sotetlila). Valami mesesek a szinek es
minosegre is meglepoen jok. Eloszor csak a zoldet vettem meg es annyira megtetszett, hogy visszamentem meg 2 szinert. Szuperul pigmentaltak, mar-mar feketebe hajlo mindegyik szin, ami nekem nagyon tetszik. Jol satirozhatoak, tartosak, bar en mindent alappal hasznalok, 8 oran keresztul meg sem moccant rajtam, gyonyoruen tartotta magat. Ar-ertek aranyban verhetetlenek!

A múlthéten vettem meg az aranyszínűt (009 Gold me Tight!-ot) és azóta imádom!! Nagyon szépen mutat, egyáltalán nem hivalkodó. Tökéletesen megvagyok elégedve vele.

Nem szeretem a nem hegyezhető szemceruzákat, de karácsonykor gyorsan kellett arany szemceruza, és éppen csak a 090-es Gold Me Tight! jött velem szembe. Nem bántam meg, hogy megvettem, mert nem rossz, szépen pigmentált, és nem csak csillog. Ja, és egész nap tart. Nyáron talán fesztiválra, vagy még most farsangi bulira használom majd highlighter helyett is, nagyon glamour sminkekhez elmegy. :)
És ha jól emlékszem a kivonuló termékek listájára, kivonulnak a Precision szemceruzák, és visszajönnek hegyezhető formában ugyanezek a színek. :D

Nekem a 030-as "Silver Stallone" árnyalat van meg. Leárazva jutottam hozzá, azért vettem meg, mert alapvetően az ezüst nem tartozik a kedvenceim közé, de egy próbát megért. Az állaga nagyon krémes, könnyű vele szép vonalat húzni. Elég tartós,az egyetlen hibája (bár ezt az árnyalatnak tudom be), hogy a nap végére a szemem alatt is csillogni szokott a bőröm, hiába használok szemhéjalapot.

Az eddigi egyik legjobb fekete szemceruzám, igazán fekete és sokkal tartósabb, mint a Catrice-nál ismertebb márkák termékei. Újravettem.

Antioxidánsok: Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl AcetateGyulladáscsökkentők: Bisabolol, Ascorbyl Palmitate
Vitaminok: Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate
Emolliensek: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2
Emulgeálószerek: C30-50 Alcohols
Szilikonok: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane
Illatanyagok: Ascorbyl Palmitate
Színezékek: Carmine / CI 75470, Aluminum Powder / CI 77000, Ultramarines, Black 2 / CI 77266, Chromium Oxide Greens / CI 77288
Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.
A boroszilikát üvegek egy fajtája, mely jellemzően apró pehely formában kerül a kozmetikai termkekbe. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint térfogatnvelő hatású segédanyag. Mivel az összetevő finom csillogó felületet képez a bőrön, ezért gyakori összetevője különféle csillogó hatású sminktermékeknek és körömlakkoknak.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
A CosIng hivatalos besorolása szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. Ragadós jellege miatt elsősorban rúzsokban és ajakápolókban találkozhatunk vele.
Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.
Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.
Petrolatum alapú (vazelin) viasz. Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő segédanyag, mely sima textúrát és félszilárd állagot biztosít a termékeknek. Gyakran használják a Paraffin alternatívájaként, mivel finomabb mikrokristályokból épül fel, ezáltal sokkal sűrűbb, viszkózusabb és ruganyosabb az állaga.
A természetben is előforduló paraffin viasz (szénhidrogének keveréke). Emulzió stabilizáló, átlátszatlanná tevő és sűrűség szabályozó anyagként használt a kozmetikumokban.
Ez egy átlátszatlanná tevő segédanyag, melyet kiváló fedése, nedvesség és zsírosság felszívó hatása miatt használnak kozmetikumokban, és kiváló bőrkondícionáló hatásáról sem szabad megfeledkezni.
Leggyakrabban ajakápoló termékekben használt bőrpuhító (emollient) anyag. Kiválóan tapad a bőrhöz és csillogó felületet hagy maga után. További infó: http://truthinaging.com/ingredients/bis-diglyceryl-polyacyladipate-2
Kamillából kivonható vagy mesterségesen előállítható anyag. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató.
Glicerin és zsírsavak keveréke, a krémekben lágyító és sűrítő szerként használják.
Összecsomósodást megakadályozó (anticaking), átlátszatlanná tevő, sűrűség szabályozó segédanyag.
A CosIng hivatalos besorolása szerint hajkondícionáló és elektromos töltődést megakadályozó összetevő.
A C-vitamin egy zsírban oldódó formája, melyben a tiszta C-vitamint (Ascorbic Acid) palmitinsavval kombinálják. Az Ascorbyl Palmitate stabilabb, mint a tiszta C-vitamin és nincs irritáló hatása. Az ascorbyl palmitate-ot általában 0,05-1% közötti koncentrációban használják; az összetevő stabilitása e szerint a tanulmány szerint tovább nő, ha 1-2%-os koncentrációban tartalmazza a termék, illetve W/O (víz az olajban) típusú emulziók esetében. Az INCI-Decoder szerint az összetevő a C-vitamin származékok közül a legrosszabb - bár viszonylag stabil, viszont kérdéses, hogy képes-e tiszta C-vitaminná alakulni a bőrön és ezáltal annak minden jótékony tulajdonságát prezentálni (bár a bőr kollagéntermelést valószínűleg serkenti), illetve annak ellenére, hogy az antioxidáns hatása jó, felmerült a gyanú, hogy UVB sugárzást követően elősegíti a lipid peroxidációt és a citotoxicitást is.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.
Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövélőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják.
Kármin. A kármin a kokcsinella nevű színezékanyagból nyerhető kárminvörös vagy bíborvörös színű festék (a kokcsinellát a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki). Amerika felfedezése előtt a Lengyel bíborpajzstetűt használták erre a célra. A kárminfesték az egyik legjobb minőségű természetes eredetű vörös festékanyag.
Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.
Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.
Krómoxidok keveréke, mely vízben oldhatatlan zöld por. Leginkább sminkekeben használt zöld pigmentanyagként.