Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Drogériák, online

Catrice Soft Glam Filter Fluid

Hozzáadva 2024.01.30.

Folyékony ragyogásfokozó arcra. Optikai filter hatás a lágyabb, tökéletesebb és ragyogóbb arcbőrért. Viselhető önmagában, a smink alatt vagy rajta, hogy kiemelje azt.

3 árnyalatban kapható

2025.03.16. 10:22

Kicsit fura szaga van, a színválaszték elég gyér (nálunk) és az applikátora sem túl jó, mert kevés cuccot vesz fel. Maga az "alapozó" szerintem nagyon jó, enyhe fényt ad. Van, hogy az alapozóra teszek mindkét orcámon egy-egy csíkot és így dolgozom el, van, hogy az alapozóval együtt ecsettel kenem el. Nekem nagyon bevált.

2025.02.25. 12:07

Nagy reményeket fűztem ehhez a termékhez, de hiába… már kibontásnál olyan büdös szaga volt, nem is tudom mihhez hasonlítani, talán festék. Mindenestere felkenten az arcomra, az állaga nyálkás, nekem nem esett jól. Fedése az szinte 0, de nem is vártam többet, hisze én alapozó alá terveztem használni, hogy adjon egy kis csillogást a bőrömnek, amit teljesít is tökéletesen.. El fogom használni, mert nem szeretek kidobni termékeket, de nem hiszem, hogy újraveszem.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.26. 06:56 - 2025.02.23. 06:24

Magában használom kb. egész arcra, olyasmit kerestem, ami enyhén színezett, kicsit egységesíti és életre kelti az arcom ÉS nem szárít. Tökéletesen hozza mindezt, nagyon elégedett vagyok vele. A 01-es tökéletes a téli színemhez (enyhén sárgás a bőrtónusom). Korábban volt a gyártónak egy Clean ID nevű színezett hidratálója, az volt hasonlóan jó termék, csak már sehol sem látom. Az egyetlen dolog, amivel nem értek egyet, az a csomagolása. Szerintem egy kis csőrös, kinyomós tubus jobb lenne, vagy valamilyen pumpás megoldás, de elvagyok vele így is. 25 fok felett valószínűleg sok lesz, mert melegben zsírosabb a bőröm, de most szuper. Az illatával nincs bajom, illatanyagmentes és rendben van az én orromnak, de látom, hogy van akinek kellemetlen.

2025.02.09. 12:45

Sajnos a legvilágosabb árnyalat is úgy látszódott rajtam, mintha sárga lenne a fejem. Az illata borzalmas, olyan mintha avas lenne. Az applikátora nem vesz fel sok terméket és ez picit zavar. Én úgy érzem, hogy ez a termék nem ad egy “ragyogást” az arcbőrnek, inkább olyan mintha olajos lenne az arcom. De ennyi pénzért nem vártam olyan sokat.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.23. 19:57 - 2024.09.18. 12:43

Még én sem jöttem rá, hogy mire tudnám használni ezt a terméket. A teljes arcra nincs értelme, mert fedése nulla, viszont legalább csillog tőle az egész fejem. Highlighternek használva viszont nem elég jó. Azt hiszem régimódi vagyok, és egy ilyen fúziós termékkel én nem tudok mit kezdeni - maradok az alapozó + highlighter kombónál. Az applikátora pedig szörnyű, hangyasóhajnyi terméket lehet vele kivarázsolni az üvegből.

2024.08.16. 20:25

Végre találtam egy nagyon nagyon enyhe fedésu alapozó-szeru valamit! Tökéletes a legtermészetesebb highlighternek csak az arccsonton, vagy az egész arcon (lepúderzve) hogy egészséges arcboröm legyen. Majdnem úgy néz ki mintha semmi nem lenne rajtam, nekem nagyon bevált. Csak zsíros boruként hamar átcsillog az olaj, de az sajnos kerûlhetetlen.