Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

Cera Di Cupra Bianca Arckrém

Hozzáadva 2012.05.17.by

hodak.barbara

A Cera di Cupra Bianca arckrém egy lágy emulzió, amely összetevőinek köszönhetően mélyen táplálja és védi a bőrt, segítve a bőr öregedési folyamatának lelassítását.

2013.05.14. 07:50

Ez a krém nagyon tetszett amikor használtam, de nem vettem újra, mert tele van paraffinnal. Nagyon jól helyreállítja a normál-vegyes bőrt, de a felkenés után bizony el kell teljen kb. fél óra hogy eltűnjön a zsíros patina. Sokkal jobb éjszakára felkenni, s akkor reggel nagyon sima és puha bőrrel ébredünk.Zsíros bőrre nem ajánlom.

Utoljára szerkesztve: 2013.04.30. 06:22 - 2013.04.27. 15:39

UPDATE Na szóval, éjszakai krémnek nagyon jó, szépen lenyugtatja a bőrt és mélyen hidratálja, reggelre szép egészséges arcbőrt eredményez. Kicsit zsíros érzetet hagy kb fél órán át, de ez nekem abszolút gond este. Nappalra ne ajánlom, fénylik tőle az arc és sminkalapnak sem jó. Nem bántam meg, hogy megvettem.A normál és zsíros bőrre valót vettem ejszakai regeneráló krémnek. Csak most kezdtem el használni, annyit elmondhatok, hogy nagyon jól hidratál, de mondjuk szerintem zsíros bőrre nem való, nekem már ez is zsírosnak tűnik. Kicsit erős az illata, de nem szörnyű. Arra amire én vettem nagyon jónak tűnik, aztán majd visszajövök, hogy megírjam miként alakult a barátságunk.

Piactér

Több mutatása