Chanel

Ár:   25 490 Ft   Kategória:   Parfümök
Kiszerelés:   35 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   parfümériák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: momo, az összetevőket feltöltötte: miraclum, Módosítva: 2019. július 11.

Ár:   25 490 Ft
Kiszerelés:   35 ml
Lelőhely:   parfümériák, online
Kategória:   Parfümök

Kiadás éve: 2003.

Illatcsalád: ciprusos-virágos

Fejjegyek: ananász, írisz, pacsuli, rózsabors, jácint

Szívjegyek: jázmin, citrom

Alapjegyek: pézsma, pacsuli, vanília, vetiver

VÁSÁROLD MEG

Ár: 40000 , Eladó: Lilith78
Állapot: 1-szer használt, Helyszín: Budapest, fizetés: Packeta,foxpost,postán maradó
Ár: 3000 , Eladó: kadarszabina
Állapot: kimért, Helyszín: Budapest, fizetés: Fizetés banki utalással, postával küldöm, személyes átvétel lehetséges stb.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

floracska6

2023. június 10.

Gyönyörű illat de sajnos a tartóssága és az ára nincsenek arányban, és sajnos ez az egész Chance sorozatra vonatkozik, rajtam nagyon illékonyak. De megkapja az 5 csillagot mert ezzel nem lehet betelni annyira finom.

Update: beszereztem itt egy kedves eladónak hála és nagyon-nagyon megszerettem. Rajtam a rózsabors nagyon finoman van csak jelen, az Edphez képest sokkal rövidebb ideig. És utána a pacsuli és a pézsmás citrusos jegyek dominalnak. Ezt viselnem legszivesebben éjjel-nappal, kár hogy a párom kimondottan budosnek tartja, az ő jelenléteben a Tendre-t használom inkább.

Update: A ket idotlen kedvencem a Chance es a Coco M. Edt. Jon neha egy-egy idoszakos kedvenc de ok ketten letaszithatatlanok a tronrol, szamomra komfortillatok.
A pacsuli tud sok is lenni de ebben a ket illatban annyira elegansan es nocisen van talalva, hogy ilyet tenyleg csak a Chanel haz tud!
Pedig keresem folyamatosan a minőségibb alternativat mert rajtam a tartósságuk harmat gyenge. :(
A Chance edp-re több niche illat is hajaz de en inkább ezt a noies, finom vonalat keresem amit az EDT kepvisel. Ha valaki megtalalta szivesen veszem a tippet:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. június 10.

zsuzska78

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2023. február 21.

Szóval én fél éven keresztül járkáltam a parfümériába, melyik legyen az IGAZI? Elsőre a sima Chance edt jött velem, ez a téli meleg illatom. Aztán jött a nyár, Chance eau de Fraiche a könnyedségével meghódított. Személy szerint rajtam sem igazán tartós, biztos a kémia.Hamar elfújkálom sajnos. Férj kedvence..:-) Az előttem szólóknak igazat adva szerintem is a Chance család a Kisasszony..a Coco M. a Nagyasszony.( ami rajtam nem az igazi-savanyú lesz)
Ja, és mindig szerencsét hoz, tényleg!!! :-)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2023. február 21.

Ja, és mindig szerencsét hoz, tényleg!!! :-)

leila0803

Korcsoport:  -
2022. november 12.

Nekem is tetszik! :)
Ez egy finom pacsulis-viragos-citrusos illat.
Eleinte kisse maszkulinnak talaltam, es a hatosugara nem tul nagy. De azt hiszem, egy kellemes, barmikor viselheto, komfortos illat.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2022. november 12.

Nekem is tetszik! :)
Ez egy finom pacsulis-viragos-citrusos illat.

Zsaklin1126

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. november 7.

Számomra ő a Parfüm! Szerelem volt első illatozásra, ami azóta is tart. Nagyon finom és tartós illat, már sokan megdícsérték mikor viseltem. Talán most az őszi időszakhoz passzol a legjobban, de egész évben szívesen használom. 5*

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. november 7.

kissagi19

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. április 28.

Erős és karizmatikus illat.
A rózsabors a bőrömön pusztulat, megkeseríti a többi illatjegyet. Ha nem uralkodna dölyfösen, talán még szeretném is... De ott van a kis huncut, így 3 *

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. április 28.

Erős és karizmatikus illat.

hpcz95

2021. április 5.

Barátomtól kaptam karácsonyra ezt a kellemes, virágos illatot, én azonnal megszerettem. Nekem ez az illat a tavaszi-nyári frissességet idézi.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. április 5.

Leoka

2020. július 31.

Nagyon próbáltam megszeretni, kellemes citrusos illat, amit igazából bárhol bármikor magamra fújhatok, mert annyira semmi sincs benne, ami a környzetemet bántaná.
Nem fogott meg benne semmi és sajnos rajtam nem is tartós, kb 2 óra elteltével már alig-alig marad rajtam valami belőle.
Próbáltam télen is - nyáron is.
Csatlakozom azok táborához, akik azt erősítik, hogy ennyi pénzért többet vártam.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. július 31.

Próbáltam télen is - nyáron is.

Nenuka

2020. február 19.

Nekem ez egy love/hate illat, de inkább love, tobbszor szeretem, mint nem. Azért örülök, hogy van. Páromnak se tetszik sajnos, pedig mindennapra az a fajta nem hivalkodó Chanel, ami nekem tavasszal pl nagyon kellemes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. február 19.

Timi8

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. február 8.

Èvekig felé sem fordultam... Oka az anyukája szùròs, csìpős, harapòs viselkedése a bőrömön. Teljesen más volt rajtam mint amit a parfümöktől elvártam. Nem is értettem, hogyan lehet mégis sokak szignatùraillata...
Mivel a Chance eau Fraiche-t kezdem nagyon megkedvelni, és az eau Vive is egyre inkább tetszik, gondoltam, ha nem is az edp-vel kezdem az ùjraismerkedèst (nehogy megint elmenjen akedvem...), megkòstolom az edT-t. És bummmm!!!!!! Isteni! Ez finom. Rajtam kifejezettem maszkulin, friss-fűszeres parfüm. Narancshéj és tűlevèl a bőrömön, mégsincs karácsonyi köntösben. Frissessége ellenére érezni vmi érdekes ölelő melegséget benne, amitől magam is teljesen 4-évszakos illatként tudnám aposztrofálni ill. viselni is. Jò kis parfüm ez! Most már fel vagyok készülve az edp-re is :))) Jöjjön aminek jönnie kell !

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. február 8.

Fannie

2020. január 11.

Nyárra nekem a tökéletes parfüm. Van benne egy kis édesség, bár rajtam a virágos és a citrusos illat jobban előjön, és sokáig marad is, mert tartós. Nem tudom jól megfogalmazni, de olyan frissítő, üdítő illat ez, ami nem válik fullasztóvá a nyári melegben sem, hanem körbelengi az embert. Már két nyáron is használtam, néha megéreztem magamon és mindig meglepődtem, hogy még mindig milyen üde illata van. Nagy kedvenc, szerintem ha elfogy az az üveg, amit a páromtól kaptam, újravásárolom. Néha egyébként tavasszal is fújkáltam egy kicsit, olyan jó volt megint érezni azt a nyári illatot a hideg tél után. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. január 11.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Alcohol
Fényvédők: Octinoxate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate
Illatanyagok: Parfum/Fragrance
Színezékek: Yellow 6 Lake / CI 15985, CI 14700, Yellow 5 Lake / CI 19140

A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (280-320 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Az összetevő nem túl stabil, vagyis UV-fény hatására veszít fényvédő hatékonyságából. Az octinoxate lebomlása megakadályozható más fényvédők segítségével (pl. Trinosorb M-mel). Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy ösztrogén jellegű hatása lehet (különösen gyermekekben és terhes nőkben), és hogy elősegítheti a bőrben a káros szabad gyökök képződését. Kisebb koncentrációban nem fényvédőkben is használják segédanyagként, hogy védjék a krémeket az UV-sugárzás okozta károktól. Az összetevő használatát Palau-ban betiltották a korallokat károsító hatása miatt.

Részletesebb információ a smartskincare-en.

Egyszerűbb néven avobenzone. Kémiai fényvédő, mely az UVA-sugarak (310-400 nm) ellen nyújt védelmet. Az avobenzone stabilitása nem túl nagy, fény hatására lebomlik. Fotostabilizátorok (mint pl. Octocrylene vagy Butyloctyl Salicylate) lassítják az avobenzone lebomlását. Részletesebb információ a smartskincare-en.

Más néven octyl salicylate vagy octisalate. Kémiai fényvédő, mely az UVB-sugarak (295-315 nm hullámhosszú) ellen nyújt védelmet. Fény hatására némileg veszít fényvédő képességéből. Önmagában használva nem nyújt elégséges védelmet, ezért egyéb fényvédőkkel szokták kombinálni.

Színező anyag. (Piros)

Más néven tartrazin. Szintetikus sárga színezék, melyet más színanyagokkal együtt is hasznának speciális színek eléréséhez. A tiszta tartrazinnak nincs ismert mellékhatása, kivéve azoknál az embereknél, akik szalicil-érzékenyek (aszpirin, bogyók, gyümölcsök); ezekben az esetekben intoleranciás tüneteket okozhat.