Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
andrea.horvath79
2015.04.18. 20:06
Nekem nagyon bejött! Száraz nekem is a bőröm, de egyáltalán nem szárítja, szerintem te a feszesítést érezted szárításnak.:) Ilyen szilikonos-gumis-matt ragacsos utána a bőr, nagyon jó, mintha gumiból lenne az arcod, úgy feltölt-feszesít. A másik nem jött be nekem, a Weekend, a Nuit is nagyon jó, és annak az illata is.
Utoljára szerkesztve: 2015.04.07. 07:45 - 2015.04.07. 07:44
Alkohol a második helyen, szilikon a harmadik helyen, hmm... Igaz, csak mintám volt belőle, de nagyon nem nekem készítették. Irritációt ugyan nem okozott, de az én bőrömet szárította. Egyébként gyorsan, könnyen beszívódik és sminkelni is jól lehet rá. A család három tagja közül a leggyengébb teljesítményt nyújtja szerintem, száraz bőrre teljes pénzkidobás lenne megvenni.
2014.08.04. 13:48
Nagyon könnyű, abszolút nem zsíros szérum. Szépen kiegyensúlyozza a problémás bőrt. Drasztikusan csökkenti a mitesszereket, tisztán tartja a bőrt. Zsíros bőrűeknek legjobb választás!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.