Sminkek arcra
Highlighterek

Chantecaille Radiant Blur Glow Powder - Precious Metal Collection - Limited Edition 2023 Holiday

1 vélemény
Hozzáadva 2023.10.19.by

Tarzicia

2023 Karácsony limitált kiadás

Bőrtökéletesítő púder soft-focus hatással, amely láthatóan simává és ragyogóvá teszi a bőrt. A kompakt tetejét különleges, arany levélminta díszíti.

$102-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.02.22. 15:20 - 2024.02.22. 15:15

A különleges külseje miatt figyeltem fel rá. Tudtam, hogy nem egy must have cucc, de nem tudtam ellenállni neki. Én imádom ezekeket a limitált kiadású sminkeket (Jelszó: Csak itt, csak most, oszt soha többet) ez a kompakt meg valami csodaszép ezzel az arany levélmotívummal. A Chantecaille-ra amúgy is rá vagyok újabban kattanva. Kiderült, hogy az egyik legjobb beruházásom volt mostanában. Amennyire szépséges maga a kompakt, pontosan annyira szépen mutat a púder az arcomon. Tényleg "radiant", ragyogó, de nem túl fényes, nem csillámos. Filter hatást ad, kis túlzással éveket fiatalít. Színezett hidratáló vagy alapozó, teljesen mindegy, mindig és mindenkor működik, hozzátesz a végeredményhez. A szín pedig telitalálat. Enyhén pink-gyöngyház tónusú, tartottam tőle, hogy esetleg túl világos és természetellenes lesz, de nem. Tökéletesen passzol a bőrszínemhez. Megvan nekem a Chantecaille-tól a Perfect Blur Powder és a Sisley Blur Powder is, használom és szeretem is őket, de szegénykéim ehhez képest hétköznapinak tűnnek.A vele egyidőben megjelent, szintén limitált Radiant Gold Eye Smimmer szemhéjpúder a másik kedvencem.