Sminkek arcra

Charlotte Tilbury Beauty Light Wand

4.3
Hozzáadva 2020.03.13.by

Vichy

Krémes highlighter/pirosító a csodálatosan ragyogó orcákért. Glittermentes, ragyogásfokozó pigmentekkel rendelkező, könnyedén eldolgozható formula.

6 árnyalatban kapható

€35-tól

2025.03.17. 23:14

Nagyon szeretem! Pillowtalk Medium árnyalatban van meg, bronzosító-highlighternek vettem. Erősen narancssárgás színe van, csillogása nem az a nagyon finoman őrölt csillám, ami természetes finish-t ad, hanem annál eggyel csillogósabb, de mégsem túl csillogós. Nem kifejezetten napsütötte bőr hatás, ezen látszik, hogy ez smink, ha felrakja az ember. Elég intenzív a színe, szóval a no makeup makeup napjaimon nem ezt használom, de amikor kicsit erőteljesebb sminket akarok csinálni, akkor szuper. Könnyű vele dolgozni, én az aplikátorral egyből az arcomra pöttyözök vele és az ujjammal dolgozom el. Megszárad a bőrön, nem hagy krémes érzetet maga után, nem ragadnak bele hajszálak. Emiatt aztán nagyon tartós is.

2024.09.11. 13:03

Tényleg nagyon szuper termék, nekem is a Spotlight árnyalat van meg, de levontam egy csillagot mert szerintem nagyon nehéz dolgozni vele. Nagyon erősen csillog (mint a bádogember) és nagyon kicsi elég, viszont nagyon óvatosnak kell lennem ha nem akarom h mindenhová kenődjön az arcomon. Megéri gyakorolni és vesződni vele mert gyönyörű, de szerintem kevésbé felhasználóbarát.

2024.08.04. 20:22

Ez egy csoda! Pinkgasm árnyalatban van meg, ami a tökéletes meleg, mégis rózsaszín, naplemente szín, mintha tényleg picit megkapott volna a nap, de csak amolyan victoriasecret modellesen..😁 csodás rajtam, a szőke hajam kék szemem mellé brutál gyönyörű. Én imádom a fényes finisht, és ez pont jól hozza, nem sok nem csillámlik, nem olyan vizes taknyos, hanem bőrszerű, hidratált bőr finish, amit imádok. Én korrektorozok alá csak, de nem érzem hogy baja lenne pedig az arcomra pöttyözöm és úgy dolgozom el. Nagy pirosító fan vagyok, de amióta megvan csak ehhez nyúlok. Szerintem úgy ahogy van tökéletes!👌🏻

2024.07.10. 19:16

Peachgasm árnylatban jött a CultBeauty trending edit boxból. Szép is lehetne, de valahogy nem a legjobb a bőrömön. Nem tudom hogy én vagyok túl texturált vagy ez túl fényes, mindenesetre vakító és előnytelen önmagában. Próbálom pirosítóként használni, de megmozgatja az alapozóm (kinyomok a kézfejemre és onnan viszem fel ecsettel), akármilyen finoman is tappogatom az ecsetemmel. Olyan szép szín, de nehezen érvényesül a bődületes FÉNY mellett. Egyelőre úgy működik nekem, hogy egy nagyon matt porpirosítót rétegezek rá, így kompenzálják egymás negatívumait. Megpróbálom még topperként is, de sajnos nem felhőtlen a kapcsolatunk. Cserébe tartós, nap végén is még intenzíven produkálja magát.

2024.05.07. 20:00

Imádnivaló nagyon szép csillogást ad. Újravevős lesz mert csak a minit vettem meg belőle.

2023.12.08. 20:30

Hiába van több high end highlighterem, palettám, semelyiket nem szeretem használni. Kivéve ezt! Pillow talk árnyalatban van meg, ha az ember megtalálja a megfelelő mennyiséget, szerintem nem lehet vele hibázni :)