Hajformázók

Hozzáadva 2016.11.08.by

Peppertree

Dúsító hatású hajlakk

2023.03.25. 23:51

Féltem tőle, hogy milyen lesz, de szerencsére teszi a dolgát, jól tart és tud annyit, mint a wella. Sajnos attól állandóan kapartam a fejem. Csodát nem kell várni, de tart és kifésülhető. Nekem az illata is tetszik.

2021.11.08. 14:25

Mindig újra veszem. A hajam könnyen fésülhető, nem károsítja, jó az ára.

2021.08.16. 12:35

Hatalmas pozitív csalódás volt ez a hajlakk. Anyukám vette magának, de nem sokat használja egyébként. Nem nagyon bírja a hajam a göndörítést, kb 2-3 óráig szoktak megmaradni benne a hullámok, de most hétvégén voltam egy esküvőn, ahová begöndörítettem a hajamat és utána ezzel fixáltam, mivel nem volt más kéznél. A legnagyobb meglepetésemre 12 órán keresztül tökéletes állapotban megmaradtak a hullámok, pedig hihetetlenül sokat táncoltam/ugráltam, szóval rendesen igénybe volt véve a frizurám. Valószínű tovább is bírta volna egyébként, ha hazaérve nem fésülöm ki belőle a lakkot. :) Hatalmas 5 csillag.

Utoljára szerkesztve: 2020.01.09. 01:01 - 2020.01.09. 00:58

Elégedett vagyok ezzel a hajlakkal, jól tart, nem ragacsos, tetszik az illata, bár túl erősnek találom. Árban is nagyon pénztárca-barát.

2019.03.27. 15:11

Vicc az egész... Olcsó könnyen törős fújó része van, az illata borzasztóan émelyítő, maga a termék pedig mű vizes hatást keltve ráköt a hajamra... Próbáltam távolabbról is, de úgy meg nem fejtette ki a hatását...hatalmas 1-es!

2018.10.03. 08:28

Sokféle hajlakkot próbáltam eddig (taft,syoss,stb..), de ennél fogok maradni.Végre nem ragad a hajam,nem nehezíti el,és könnyű kifésülni a hajból.Az illata is egesz jó, az ára meg pláne! Nagyon ajánlom mindenkinek,engem meggyőztek a lidl termékei. :)