ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

t-Butyl Alcohol

Funkciók:

Illatanyag, Alkohol

EWG Kockázat:

(2 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Más néven terc-butanol. Az alkoholok közé tartozó szerves vegyület, a legegyszerűbb tercier alkohol. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyagként és oldószerként használják a kozmetikumokban. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.