Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
TimiKistot
2021.09.18. 23:38
3szor vettem már újra, nagyon jó az illata, puha lesz tőle a haj és könnyű, szuper termék.
2020.05.20. 18:36
Kellemes illata van, fésülés könnyítőnek is jó. Azt nem tudom tényleg védi e a hajam a hőtől, mindenesetre nem egy rossz termék.
2020.05.12. 08:21
Én évek óta használom, sokkal könnyebben formázható a hajam. Ha lefújom vele, elég kb 2x átmenni a hajvasalóval a tincseken, és már jó is. Nélküle viszont sokkal időigényesebb és valószínű sokkal jobban roncsolom is a hajam. Plusz amit hozzátennék, nekem borzasztó makacs a hajam. Hullámos, száraz és töredezik. Mindennap szükséges volt, hogy vasaljam, de mióta ezt használom hajmosás után 1 alkalommal kivasalom a frizurám és a következő hajmosásig egyenes marad.