Hajápolók

Climaplex Anti Frizz Szöszösödésgátló Védő Krém

3.3
Hozzáadva 2023.07.17.by

Dilis_14

Egy pehelykönnyű formula, ami klinikailag bizonyítottan védi a hajat a túlzott párától, hőtől és UV sugárzástól, miközben csökkenti az elektrosztatikus hatást és a szöszösödést anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Tápláló, erőstő hatását a hajszálak belsejében fejti ki, így kondicionált és extra fényes végeredményt kapunk. Gubanctalanító hatású és jobban kezelhetővé teszi a hajat. Minden hajtípus és textúra számára kiváló formázó krém.

2025.04.11. 12:12

Vékony szálú, hullámos hajam van, így a szöszösödés ellen már számos terméket póbáltam, ez az első aminek ténylegesen látom a hatását. Ahogy az írás is mondja, hajszárítás előtt felkenem és úgy szárítom a hajam, sokkal rendezettebb, fényesebb puhább és nem szöszös utána a hajam. Az állaga és az illata is nagyon jó 5*

2024.12.02. 14:03

Meglepődtem a sok negatív véleményen, de nyilván mindenki haja más. Nekem ez az első olyan “anti-frizz” típusú termék, ami hatásos volt, hajszárítás előtt, törülközőszáras hajamra szoktam egy pumpányit eloszlatni (közepesen hosszú, de viszonylag dús a hajam), és látványosan fényesebb, kevésbé szöszösödő, puhább lesz tőle.

2024.08.21. 19:44

Nagyon imádom ezt a leaveint, nem is értem a negatív véleményeket. Nagyon puha, fényes, kezelhető lesz a hajam, és mióta használom, nagyon elkezdett nőni, úgyhogy a védelmet is látom rajta

2024.07.08. 01:19

Úgy ahogy van pénzkidobás. Nemjó semmire főleg nem arra amire ígérik. 3 hónapot adtam neki de semmi változás.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.01. 09:24 - 2024.07.02. 20:11

Ez a cucc szar. Jobban kezelhetővé teszi a hajat az ìgéretei szerint, a gyakorlatban törölköző száraz hajon, addig tart a hatása amìg még nem szárad a haj. Utána, mintha egy picit szárazabb lenne a hajvég. Igazi pénzkidobás. Augusztus 1.: Megtaláltam a módját, amivel sikerül elhasználni. A meglévő balzsamomhoz adagolom és simán kiöblítem.

Utoljára szerkesztve: 2024.06.05. 17:19 - 2024.06.05. 17:18

Csatlakozom az első véleményhez, igazából én sem vettem észre semmi különbséget (elhasználtam egy teljes flakont)...az illata kellemes, de ezért a hatásért drága.