Krémmánia kedvenc újdonságok – 2025 február-március
intern18
230%-kal hangsúlyosabb szempillákat érhetsz el azonnal ultra-intenzív pigmentekben és rostszálakban gazdag szempillaspirálunk segítségével, amely maximális dúsító hatást biztosít.
2 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.11.20. 13:25 - 2024.09.04. 12:13
Tesztelésre kaptam, több hónapja használom, és a legjobb spirálom, ami eddig volt. Nem moccan a smink nap végére sem, és szép, erőteljes, nagyon hosszú pillákat lehet vele festeni gyorsan. Könnyen lejön napvégén. A spirál feje szerintem elég nagy, de a fokozatosan keskenyedő végével a belső pillákat is el lehet érni. Maga spirál szerintem nagyon szép.
2024.05.14. 10:28
Tesztelésre kaptam. Két rétegben viszem fel, valóban dúsít és hosszabbít. Egy kis gyakorlással szép pillákat lehet elérni. A lemosása is könnyű (olajos lemosóval).
2024.05.13. 16:48
Volt szerencsém letesztelni a terméket. Nagyon szép a külső, pedig nem vagyok oda a zöld színért, de ez tetszik. Első használatnál a szempillaspirál végén fekete szálak álltak ki amiket le kellett szednem, kicsit megijedtem. Használat során többször kellett végighúznom a kefét, hogy elérjem a kívánt eredményt. Ami viszont nagyon tetszik, szép, hosszú egységes pilláim lettek. Nem ragadtak össze. Egyesével lettek hosszabbak, más szempillaspirálnál több szál áll össze, ennél a spirálnál viszont nem. Nagyon egyszerűen le tudtam mosni. Egyedül az ára miatt nem vásárolnám meg. Azért kap csak 4 csillagot mert drága, ennél ár-érték arányban vannak jobb spirálok
2024.05.07. 17:45
Tesztelésre kaptam a terméket, a csomagolás és a kefe valóban nagyon szép és kecsegtető. Szép pillákat lehet vele elérni, bár aki próbált már minőségi high end szempillaspirált, annak lehet, hogy kevés lesz a dúsítás és a hosszabbítás, mint nekem is. Természetes, de látványosabb hatást lehet vele elérni. A lemosása nem túl kedvező, nekem konkrétan darabokban jött le a szememről, ami miatt vontam le egy csillagot.
2024.05.07. 12:14
Tesztelésre kaptam ezt a spirált, és nagyon örültem neki, mert már untam a régit amit évek óta használok. A csomagolása nagyon szép, igényes, nálam külön plusz pont a szép zöld külső, és az INCI is nagyon szép. :) Egyszóval az első benyomás után nagy reményekkel kentem fel. A kefe szokatlan, de könnyű vele dolgozni, főleg az alsó pilláknál segít sokat. Az egyik szememre a régi spirált kentem (Maybelline the Colossal Curl Bounce -a vízálló változat) a másikra pedig ezt. Pontosan ugyan azt hozták mindketten. Szép hosszú, dús, fekete pillákat csinálnak. Direkt fent hagytam másfél napot, és kopni is ugyanúgy koptak. Nem maszatolódik, nem pereg, nagyon szép az eredmény. Összességében tökéletes spirál, csak az árát sokallom.
2024.05.07. 10:44
Tesztelésre kaptam.Elsőre furcsa volt a keféje, kellett egy kis gyakorlat vele, hogy ne maszatoljak vele, de gyorsan meg lehet szokni. Brutál fekete pillákat varázsol, a kis rostszálaknak köszönhetően pedig sűrű és látványos a végeredmény még egy rétegben is. Göndörítésre önmagában nem alkalmas, de minden más szempontból kiválóan teöjesít. Nem maszatolódik, nem pereg napközben.
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.