Lemosók, Tonikok

Clinique Take The Day Off Charcoal Cleansing Balm Sminklemosó

3.7
Hozzáadva 2023.07.04.
30 ml és 125 ml

A könnyű sminklemosó gyorsan feloldja a makacs szem- és arcsminket, naptejet. Méregteleníti és tisztítja a pórusokat, segítve a szennyeződések, olajok, és egyéb tisztátalanságok eltávolítását. Alkalmazás közben szilárd balzsamból selymes olajjá alakul. Alaposan tisztít, teljesen leöblíthető – olajos vagy zsíros maradványok nélkül.

6400 Ft és 15 900 Ft-tól

2025.01.28. 23:12

Nagyon jól leszedte a sminket, lemosás után nem maradt olajos érzet, viszont brutál mód eltömítette a pórusaimat. Elhagytam egy ideig, a bőröm rendbe jött, viszont amikor újra próbáltam szintén rengeteg pattanást okozott.

2024.02.21. 09:26

Pillanatok alatt lerobbantja a beton sminket is. Nem csattog ki a bőröm tőle, alapjáraton egy csodás termék.

2023.07.20. 10:05

Imadom! Nem csipi a szememet, pillanatok alatt leolvaszt barmilyen es barmennyi sminket. Utana a borom nem kiszaradt, feszes erzesu, hanem puha es hidratalt.

2023.05.27. 18:42

Nekem a rendelés mellé küldtek egy kicsi tégelyt ajándékba. Egész szépen leviszi a sminket, nem okoz irritációt vagy pattanást, viszont pár nap után olyan büdös avas szaga lett...nem értem mitől vagy hogyan. A simát nem próbáltam így nincs összehasonlítási alapom.

2023.04.13. 18:05

Az alap Take the day off lemosóból egy nagy tégelyt elhasználtam, imádtam. Ebből az új verzióból a kis változatot szereztem be először, majd első használat után másnapra mély, fájdalmas, gyulladt pattanások lettek az arcomon. Gondoltam lehet hogy csak véletlen, 1 hét után újrapróbaltam, ugyanez történt, majd még 1 hét után ismét. Mást a rutinomban nem használtam új termékként, így sajnos ő lett a ludas. Ami pozitívum, hogy az állaga, elkenhetősége/bemasszírozhatósága jobb, mint az alap Take the day off-nak.

2023.03.03. 18:20

Hatalmas Take The Day Off rajongó vagyok, de sajnos ez az új verzió annyira nem győzött meg. Talán az arcomon jobban tisztít, de a szememen használva csíp, ilyen az eredeti termékkel sosem fordult elő.

Piactér

Több mutatása