szeliger
A könnyű, alkoholmentes formula a bőrt hidratálja, energizálja. A bőr azonnal puhább, sugárzóbb, rendszeres használat mellett feszesebbé válik.
Olajmentes
Utoljára szerkesztve: 2022.09.25. 09:25 - 2022.09.17. 07:53
Méltánytalanul kevés vélemény született eddig róla, pedig kiváló termék. A rutinomban ezek a "láthatatlan" termékek mindig is nagy hangsúlyt kaptak, nem tudom elképzelni nélkülük a bőrápolást.A csomagolásából a záródását külön is kiemelném - ütközésig csavarva mintha rápattanna a kupak - tökéletes, gondolom, ezzel is biztosítja a hermetikus záródást.Az állaga, ahogyan azt mások is jelezték, sűrűbb, mint amire elsőre számítanánk, géleshez hasonló. Reggel és este is használom, reggel szérum nélkül, este szérummal a krém előtt. Soha nem okozott semmilyen irritációt.Nem mondom, hogy forradalmi hatású, azonnali változást eredményez, inkább azt, hogy rendszeres használattal szépen karbantart. Csakis ajánlani tudom!
Utoljára szerkesztve: 2019.10.23. 08:02 - 2019.10.23. 08:01
Egyelőre 4*, jó pár hete használom de nem nagyon tapasztaltam még a ragyogásfokozó hatását. A tonikokhoz képest sűrűbb állagú, gyakorlatilag hasonló egy szérumhoz, nem szárít, elegendően hidratál. (A Moisture Surge verziót szerettem volna megvenni, de az ugye itthon nem kapható...) :(
2018.05.31. 10:01
Egyetértek. :) Ez egy szérum. Én ujjammal ütögetem be bőrömbe a Turnaround daytime krém előtt, és Guerlain alapozóval zárom. Primer is mehet még rá, de szerintem a krém amúgy is " glow" így felesleges. Ebben a kombinációban tökéletes. Kiváló lotion, szérumként is megállja a helyét! De mellé tuti nem alkalmaznék még egy szérumot is. :)
2018.04.17. 11:36
Nem futott be nagy karriert ez a lotion, pedig elég csak ránézni az összetevőlistára. Inkább egy esszencia, tonik után - szérumok elé illik, de tökéletes magában is. Nem vízszerű, kicsit gélesebb állaga van, de könnyen elkenhető. Bármilyen bőrtípusnak segít, feltölt, kisimít, ragyogóbb a bőr tőle. Reggel használom, hátha a sok antioxidáns turbózza a fényvédőt, de van, hogy este is, egyszerűen jól esik, finomítja, megszépíti a bőrt.Olvastam, hogy az átlátszó üveg miatt károsodhatnak a hatóanyagok, a kartondobozában érdemes tartani. 20%-os akcióval 5600 Ft a 200 ml, szerintem ez a valamire való koreai esszenciák árával vetekszik, és nekem látványosabb is a hatása.