Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Online külföldről

Codage Paris Serum N°03 Radiance & Energie

Hozzáadva 2016.01.15.by

ansu

A SERUM N°03 egy csodálatos formula, mely feltölti a sejteket, méregteleníti az élettelen bőrt, és visszaadja annak ragyogását. Aktív hatóanyagaival gyorsan eltünteti a fáradtság jeleit és revitalizálja a bőrt. Nyugtató összetevői ellazítják a stresszes bőrt és hatékony megoldást nyújtanak az öregedés első jeleinek megelőzésére és korrigálására.

€79-tól

2017.01.09. 16:15

Mintat kaptam belőle és azonnal beleszerettem.megrendeltem a teljes méretűt nem olcsó,de megéri.Már az első használat meggyőző gyönyörű bőröm lesz tőle.sokáig kitart a lookfantastic.com lehet rendelni 2 hét alatt megjön.

Utoljára szerkesztve: 2016.02.03. 18:51 - 2016.02.03. 18:51

Én is csak dicsérni tudom! Szerettem volna beépíteni egy szérumot az arcápolási rutinomba, de nem akartam mellényúlni. Sokat olvastam utánuk, de ezt egyáltalán nem néztem ki... azonban egy ajándék beauty bag-ben kaptam belőle mintakiszerelést, amit kipróbálva tudtam, hogy be kell szereznem a teljes méretű terméket is. Nem olcsó, egyáltalán..., de sokáig kitart és valóban nagyon jó termék.

2016.01.16. 17:29

Mesés ez a szérum! Folyékony, kissé tejszerű az állaga, pillanatok alatt beszívódik, nem hagy semmilyen zavaró réteget maga után. Az illata is csodás, persze tudom, hogy ez nem kéne hogy mérvadó legyen, de nekem fontos. Na de ami a legfontosabb: A-C-E vitaminbomba, egy álom a bőrnek! Általában este kenem, retinoidtartalma miatt, s reggelre kisimult, egészséges kinézetű bőrrel kelek. Picit körülményes a beszerzése, de megéri.