Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Milli006
Fehérítő hatással.
2022.04.11. 01:10
Itteni vélemények alapján vettem meg, mert az utóbbi időben elkezdtek sárgulni a fogaim. Több hónapnyi használat után sem tapasztalok változást, számomra ez csak egy átlagos fogkrém.
Utoljára szerkesztve: 2021.11.30. 11:20 - 2021.11.30. 11:19
Párom kedvence a lila színű verzió, így én is sokszor használtam. Végül azért cseréltük le, mert szinte túlságosan habzik. Pont emiatt kis mennyiség is elegendő belőle. Jól tisztít, jó sima lett használata után a fogaim felülete. Érzékeny fogakra mást választanék.
2020.06.13. 10:17
Kedvenc fogkrémem. Csodát nem kell várni a fehérítő hatástól, de ár-érték arányban az egyik legjobb termék.
2020.03.14. 10:31
Egyszeruen imadom.Evek ota keresem azt a fogkrémet ami tenyleg feheriti a fogaimat.Es most megtalaltam.Mindenkinek csak ajánlani tudom.Nekem ez az egyetlen ami tenyleg hasznalt a fogfeherites ellen.Semmi negatívumot nem tudok rola mondani
2020.01.06. 11:38
Megfelelően tisztít, jó az íze, fiss érzést ad, és kicsit valóban fehérít szerintem. 1-1,5 éve használom már.
2019.05.31. 20:06
Szerintem jó kis fogkrém, mint ahogy a többi tesója is!