Vandenis
Csipős paprikás narancsbőr elleni krém
2016.09.04. 20:46
Imádom a Cosmetic Plant termékeket, ezért is választottam ezt a narancsbőr elleni krémet. Jó az állaga, hamar felszívódik, nem ragad és az illata sem kellemetlen. A csípős érzésen kívül (egyébként a hivatalos oldal angol leírásában jelzik is ezt a hatást, meg már a termoaktív jelzőből is kitűnhet, hogy itt égető vagy meleg érzet léphet föl: http://www.cosmeticplant.hu/hataskor/narancsbor/anti-cellulite-thermo-active-cream-with-chili-pepper-extract/) más bőrirritációt nem tapasztaltam (például bőrpírt), az meg nem volt elviselhetetlen, sőt legalább éreztem, hogy "dolgozik" a krém, kifejt valamilyen hatást, amely hatás fokozódott sport közben (feltételezem az izzadás, a pórusok tágulása és szűkülése során bekövetkező mozgás okán), így a hatóanyagok gyorsan behatoltak a bőrbe, maximálisan gyorsítva a zsírszövetek redukálását. Használat után nagyon selymes volt tőle a bőröm. Látványos változást azonban nem tapasztaltam, a bőr valamivel feszesebb és rugalmasabb lett, de a a narancsbőröm nem tűnt el, még a csíkok halványodását sem igazán vettem észre, viszont eddig egyetlen más narancsbőr elleni krém esetében sem, itt legalább adott volt a feszesség és selymesség. Ugyanakkor ez az első tubus volt, és egy tubussal biztos nem lehet megszüntetni a narancsbőrt (+nem is használtam túl rendszeresen), úgyhogy valószínűleg adni fogok neki még egy esélyt, ha rendszeresen sportolok is a krém használata mellett, és arra is figyelek, hogy mit eszek, talán elérem a várva várt hatást.
2015.11.03. 15:58
A történetem a következő. Megláttam ezt a DM drogériában, több Cosmetic plant terméket használtam már, szeretem őket, még nem okoztak csalódást. Muszáj szólnom, hogy semiképp se vegyétek meg. Szerencsére nem volt drága de pénzkidobás volt, most is ott áll a szekrényemben nem tudom használni. Egy este lefekvés előtt megmassziroztam vele a combjaim és a fenekem. Elsőre tetszett, milyen jó az állaga, jól lehet vele masszirozni, nem mint egyes narancsbőr elleni krémek amik hamar felszivódnak. Eltelt fél óra és annyira csipte a bőröm, hogy falra tudtam volna mászni. Nem mertem viz alá merészkedni sajnos... aztán égni kezdett nagyon durván, kibirhatatlanul. Éreztem ahogy lökte ki a forróságot, kivolt pirosodva. Belealudtam, szakadt rólam a viz félálomban voltam lázasnak éreztem magam. Muszáj volt elmennem tusolni. Tusolás után megint több mint 1 óra pokol amig égett...éjjel 3kor elaludtam. Óvva intek mindenkit tőle. Én használtam csipős narancsbőr elleni krémet az Elmiplanttól, de az fél órat tartott és elviselhető volt, de ez valami förtelem.