Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Kiscica15
Könnyed állagú szemkrém, amely segít csökkenteni a sötét karikákat és a puffadtságot, ezáltal élénkebbé téve a szemkörnyéket. 72% csiganyálat, 5-féle peptidet és B3-vitamint (niacinamide) tartalmaz.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.24. 01:39 - 2023.03.28. 12:02
Így túl a negyvenen hiába hogy a zsíros bőröm egész jól tartja magát, de egyre vízhiányosabb, különösen a szemem körül érzem hogy extra törődést igényel, de eddig az allergiám minden szemkremre jó nagy nemet mondott, azon kívül hogy konnyeztem tőlük és jó zsíros lett a szemkornyekem, semmi hatás. Tudtam hogy ide valami komolyabb koreai krém kell, ezért itt a KM-en megvettem ezt a termeket, mert a márkával eddig csupa jó tapasztalatom van, és a csigát dolgokat nagyon szeretem. Ez most első benyomás, de majd írok updatet: először is, nem irritál, ami az en szememnel hatalmas dolog. Könnyű, nem zsíros, és olyan jól esett a szem körüli száraz bőrnek mint egy nagy pohár jeges szóda egy kánikulai napon. Egyelőre ennyi, később folyt. köv. 😊
Utoljára szerkesztve: 2024.12.07. 22:36 - 2022.05.14. 09:50
Megvettem, mert a márka többi csigás termékét nagyon szeretem. Jól hidratál, mást nem tudok írni róla, mert nincsenek karikáim vagy puffadtság a szemem körül.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.07. 22:36 - 2021.08.19. 19:24
Szerettem ezt a krémet, drasztikus változást nem hozott, de felkenés után mindig úgy éreztem, mintha feltöltődött volna a szemkörnyékem.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.07. 22:37 - 2021.05.18. 12:20
Nagyon kedvelem a csigás dolgokat, a peptidek meg ugye az öregedésgátlás egyik szuper hatóanyagai szóval beruháztam az első flakonomra (és tuti hogy lesz belőle még sok). Nappali szemkrémként használom. Könnyed formula, könnyen kenhető, nem szilikonos úgyhogy egy pumpányit elosztva a két szemem köré finoman beütögetve alkalmazom. Viszonylag gyorsan beszívódik és felfrissíti a szemkörnyéket. Apróbb hajszálráncocskáimat szépen tölti, irritációt sohasem okozott. Jó szívvel ajánlom.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.07. 22:37 - 2021.05.18. 08:59
Évek óta újra és újra megveszem. Semmi sem tudta eddig lemosni - még a koreai kínálatból se, nemhogy a 10 év lemaradásban kullogó európai termékek. Amit ebbe a krémbe beletettek, úgy hatóanyagban, mint azok %-os arányában, párját ritkítja. Tény, hogy nem olcsó, de nagyon kiadós, több hónapig eltart napi 2 használattal is. És ami nekem nagyon fontos: zárt rendszerű a csomagolás, ami ilyen hatóanyagtartalom mellett nekem nagyon fontos. (Bár ebben a Mizon AHA szérumának vákuumos pipettáját nem lehet überelni.) Nem fogja "felvarrni" a szemet, de érezhetően feszesíti a szemhéjat. Nem tölti fel a szemzugot, de nem hagyja bedagadni, elszíneződni a szem alatti részt, nem hagyja elmélyülni a mimikai ráncokat. Nem zsíros, nem csípi a szemet, tökéletesen beszívódik, minden rétegezhető rá, sminkelni is szinte azonnal lehet rá.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.07. 22:38 - 2021.03.17. 19:05
Nagyon kedvelem a csiganyálat tartalmazó termékekeket, szépen feltöltik a bőröm. Másrészt annyi jót olvastam már a peptidekről, hogy ez az összetevő is izgatta a fantáziámat. Szóval ez igazi "2 legyet 1 csapásra" termék volt a kívánságlistámon, de az ára miatt azért pár hónapig hezitáltam, hogy megvegyem-e. Végül a Jolse egyik akcióján bekerült a kosaramba. Nem bántam meg: jelenleg ez a kedvenc nappali szemkrémem. Ahogy már előttem is leírták: nagyon könnyű, mégis tápláló, villámgyorsan beszippantja a bőr, amit gyönyörűen feltölt és hidratál, remekül lehet rá sminkelni, és nagyon gazdaságosan adagolható. Örülök, hogy nálunk is kapható (jó borsos áron sajnos), de annyira bevált, hogy biztosan újravásárolom majd.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.