Cosrx

Ár:   8950 Ft   Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Kiszerelés:   100 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM, online   Bőrprobléma:   Tág pórusok
Vedd meg online a HelloSkin-n 7700 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: totkata, Módosítva: 2022. január 24.

Kiszerelés:   100 ml
Lelőhely:   DM, online
Kategória:   Pakolások, Hámlasztók
Bőrprobléma:   Tág pórusok
Vedd meg online: HelloSkin, 7700 Ft

BHA hámlasztó 4%-os BHA tartalommal

• Hatékonyan lép fel a miteszerekkel és a pattanásokkal szemben is.
  • Mélytísztító hatásának köszönhetően a bőr felszíne egyenletesebb, élettelteibbé és hidratálttá válik.
  • Megszabadít az elhalt hámsejtektől.
  • Használatával a bőr simább és ragyogóbb lesz.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 7700 Ft , Eladó: HelloSkin
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
Ár: 8 450 Ft , Eladó: Cosibella.hu
Fizetés: utánvét, kreditkártya, banki átutalás, online fizetés, Szállítás:GLS, Magyar Posta, Packeta Csomagpont
Ár: 7500 , Eladó: flilla28
Állapot: Új, bontatlan , Helyszín: Paks/Szekszárd/Tolna/Baja/Kalocsa , fizetés: Személyes átvétel,vagy küldeni is tudom bármivel
Ár: 6000 , Eladó: justagirl
Állapot: képen látható mennyiség, Helyszín: Budapest, Római lakótelep, Dózsa György út, fizetés: személyes átvétel, foxpost

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

liladiva01

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2023. május 4.

Jól írta sok előttem szóló, abszolút pénzkidobás, "ellocsolja" az ember, azt is csak azért, mert drága. Az én bőrömön a mitesszerekkel és a pattanásokkal sem csinál semmit, az ég világon semmit. Hagy valamennyi ragacsos filmréteget. Úgy érzem, hogy tömít is. Állaga tényleg híg. Sokáig elég, de hiába, nem újravevős egyáltalán.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. május 4.

justagirl

Bőrprobléma: Bőröregedés
2023. január 14.

Nagyon szerettem, de az utóbbi időben a miteszerek már nem okoznak problémát, így megválnék a sajátomról. Feldobtam eladásra ha valakit érdekel.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. január 14.

skincoholic

Bőrprobléma: Bőröregedés
2022. december 28.

Gondolkodtam a három vagy 4 csillag között, de összességében nem volt rossz. Nem használtam el egy egész üveggel, és még így is sokáig ezt kentem, de csodát nem tett az arcommal. Állagát tekintve borzalmas, folyékony híg lötty, amit nagyon nehéz felvinni, mert össze-vissza folyik. (Ezért is váltottam a PC BHA lotion-re, mert krémként felviszem és elég belőle egy borsónyi). A bőröm puhább lett, és hosszú hónapok alatt csökkentette a miteszereket, de nem fogom újravenni az állaga miatt leginkább.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. december 28.

Ethereal96

2022. december 21.

Azért mert egy viszonylag könnyen, DM-ben beszerezhető hámlasztóról beszélünk és sok jó véleményről évekig kitartottam mellette. A pattanásaimat nem tüntette el, bár valamennyire kordában tartotta, ezt mondjuk csak elhagyása után vettem észre. Mitesszereimre semmilyen hatást nem gyakorolt a pórusaimat nem tisztította, így végleg levettem a polcomról. Az államon egy idő után száraz ekcéma szerű foltok jelentek meg használatától ami csak a szüneteltetés és sok hidratáló használata után múlt el. A the ordinary hámlasztói nekem jobban beváltak, most az Ilcsi savas hámlasztójával próbálkozok, utóbbinál már tisztább pórusokról számolhatok be pár használat után

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. december 21.

MeseSe

Bőrtípus:  -
2022. október 4.

Remek termék, mindig lesz itthon. Rétegezve a legjobb: BHA és rá a csiganyál krém vékony rétegben. Másnap úgy ébredek, mint akit kicseréltek. :)

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. október 4.

gomoripetra

2022. szeptember 9.

Tudatos bőrápolás kapcsán vásároltam meg, mivel ódákat zengtek róla. Sajnos nekem abszolút nem vált be, semmiféle pozitív hatást nem tapasztaltam. Bár, negatív tapasztalatom sem volt használata alatt szerencsére. Biztosan nem fogom újra vásárolni, örültem, amikor elfogyott.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. szeptember 9.

BlackCanary08

Bőrtípus: Zsíros
Bőrprobléma: Túlérzékenység
2022. augusztus 21.

Számomra ő nagyon nem. Pattanásokat is okozott, szerintem a niacinamid miatt, ezen kívül mást nem csinált a bőrömmel. A GG Cheer Up-ja nálam jobban működött, de a PC verhetetlen.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. augusztus 21.

Csapoka

2022. július 28.

BHA és BHA között is van különbség, ez egy gyengédebb fajta amiben Betaine Salicylate van nem pedig szalicilsav, ezért nem mindenkinek fog beválni. Ráadásul azt is tudni kell hogy a Betaine Salicylate ebben a 4%-ban, kb 2%-os szalicilsav erősségnek felel meg, de inkább 1%. Nekem kiváló mindennapos használatra, nem irritál, nem tolom túl vele. Előtte használtam rendes szalicilsavat is, 2% erősségben, de azt néha soknak érezte a bőröm a rutinom mellett.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2022. július 28.

nataliap

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2022. július 23.

Extra érzékeny bőröcskémre kb. az egyetlen BHA amit merek kenni, a többitől általában belobban. Heti 1-2x szoktam használni, dm-ben eléggé drága ezért inkább rendelem.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. július 23.

drzsofia

2022. július 20.

Negyed üveggel használtam el, változást amit reméltem nem hozta meg. GG-re cseréltem, az hatásos volt legalább.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. július 20.

Gyulladáscsökkentők: Salix Alba (White Willow) Bark Extract
Hidratálók: Butylene Glycol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate
Vitaminok: Niacinamide, Panthenol

fehér fűzfa kérgének a kivonata. Szalicintartalma révén az aspirinhez hasonlóan gyulladáscsökkentő hatása van. További információ a cosmeticscopon.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

BHA-hoz hasonló gyengédnek számító hámlasztó hatóanyag, ami az összetevő gyártója szerint a BHA hámlasztó és gyulladáscsökkentő tulajdonságait a  trimethylglicine nevű összetevő hidratáló tulajdonságaival kombinálja. Sajnos független szakirodalmat a neten nem találni a Betaine Salicylate-ról, de a gyártó tesztjei alapján 4%-os BS krém hatása hasonló, mint egy 2%-os BHA krémé. Az összetevővel főleg koreai kozmetikumokban találkozhatunk, ahol a BHA nem engedélyezett a lakossági kozmetikumokban.

B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).

Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder

Az arginin egyike a 21 fehérjealkotó aminosavnak, mely a szervezetben található fehérjék egyik alap építő köve. Az aminosavaknak a kozmetikumokban vízmegkötő, sebgyógyító és antioxidáns tulajdonsága van. Az arginin a kozmetikumokban elsősorban antioxidáns funkcióval bír valamint segít helyreállítani a látható bőrkárosodást.

Panthenol eo I v 0 0

A pantoténsavnak  (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája,  B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani).  A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos.  Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.

hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Szintetikus, viszkózus alkohol, melyet oldószerként és illatanyagként egyaránt használnak a kozmetikumokban. Maximum 5%-os koncentrációban használható.