Cosrx BHA Blackhead Power Liquid Moisturizer
Ár: | 8950 Ft | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM, online | Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Vedd meg online a HelloSkin-n 7700 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: totkata, Módosítva: 2020. június 17.
Lelőhely: | DM, online | |
Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
BHA hámlasztó 4%-os BHA tartalommal
- Hatékonyan lép fel a miteszerekkel és a pattanásokkal szemben is.
- Mélytísztító hatásának köszönhetően a bőr felszíne egyenletesebb, élettelteibbé és hidratálttá válik.
- Megszabadít az elhalt hámsejtektől.
- Használatával a bőr simább és ragyogóbb lesz.
Salix Alba (White Willow) Bark Extract
ti I eu
Ethyl Hexanediol
i I al
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
3 hónap rendszeres használat mellett változást nem láttam, árban is elég húzós.

3 hónap rendszeres használat mellett változást nem láttam, árban is elég húzós.

Nagyon imádom sokat segített a mitesszereimen innentől kezdve szerintem csak BHA hámlasztókat fogok használni.

közel egy éve használom, a TO 2% szalicilsavas szérum megszűnése után találtam rá erre, azóta jóban vagyunk. mindennapi használatnál sem okozott irritációt, de heti két-három alkalom is bőven elég. könnyű, de nem túl folyós az állaga, a pumpás adagoló szuper, kicsit hidratál is, egyetlen hátránya, hogy félek, hamarabb megromlik, minthogy elfogyna :D

Egyik nap belenéztem reggel a tükörbe és eldöntöttem, hogy kell valamit kezdenem azokkal a kis gonosz fekete pöttyökkel az orcámon és az orromon, minimál bár de volt jó néhány és már eléggé kezdett zavarni, így elkezdtem utánaolvasni, utánajárni mi lenne a legjobb. Egyik barátnőm ajánlotta is már korábban de akkor nem éreztem még szükségesnek annyira mint most. Azt kell hogy mondjam, minden forintot megért! b-bombbal és aPaddal használom és nem hazudok...3 használat után az összes cucc eltűnt a bőrömről. Kell egy jó hidratáló mellé az fix, mert szárít nagyon, viszont megéri, örülök hogy rátaláltam, biztosan újra veszem de ez egy jó ideig elég ugyanis nagyon kevés is hatékony belőle :)

Csatlakoznék azon előttem szóló társaimhoz, akik szintén imádják e terméket és ha tehetnék a heti 2-3 alkalman túl napi szinten megfürdetnék benne az arcoskájukat. Szeretem kis cucc, jóval kevesebb a miteszerem mióta használom, a mennyisége kb egy évig elég lesz, mert könnyű folyós (de nem vízszerű) állaga van, hamar beszívódik, jól elosztható.

Nekem működik, látom a változást, tisztábbak a pórusaim és így sokkal szebb a bőrképem. Az ünnepek alatt itthon voltam, no stressz, no maszkviselés, sok pihenés, és azt gondoltam, hogy, na, ha majd újraindul a mókuskerék, biztosan romlik a bőröm állapota. De nem így lett, és ezt ennek a hámlasztónak tulajdonítom. Persze, a mitesszerek 100%-át nem tünteti el, olykor még kijön ez-az, de én már ezzel is elégedett vagyok.
Hetente háromszor használom, 5%-os tejsavval, illetve nem hámlasztós napokkal felváltva. A bőröm bírja ezt, nincs irritáció. Kicsit nehezen szívódik be, nem lehet egyből utána folytatni a rutint, én általában 5-10 perc után teszem fel a következő réteget.

Sokadik BHA hámlasztóm, de mindig visszatérek hozzá, árban és hatásban számomra verhetetlen.

Megmondom őszintén, többet vártam ettől a hámlasztótól. Október óta használom, és nem érzem úgy, hogy jelentősen befolyásolta volna a bőröm állapotát bármilyen módon. Hetente kétszer-háromszor használom, mellette használok hetente egyszer tejsavas (AHA) hámlasztót is külön napon.
A bőröm kombinált, meglehetősen érzékeny és mostanában vízhiányos is. A mitesszereimen nem rontott és nem is javított, a homlokomon lévő pici dudrokkal hol kezd valamit, hol nem, a havonta egyszer-kétszer jelentkező pattanásokra semmilyen hatással nincs. Az zavar, hogy miután felviszem, várnom kell legalább egy negyedórát a beszívódására, mert különben ledobja magáról a következő réteget (hilauronsav / hidratálókrém).
Rengeteg van a flakonban, úgyhogy ha valakinek beválik, akkor ár-érték arányban szuper. Én nem fogom újravenni, pedig papíron tökéletes lett volna a bőrömnek.

Próbálok mindig olyan véleményt írni, ami valami leírást is ad egy vásárlás előtt álló embernek, hogy is képzelje el a használatát egy terméknek, mire számítson egy kozmetikumnál, tehát mit tapasztaltam a gyakorlatban a terméknél. Most nem megy :)
Hámlasztani 2 éve kezdtem, skinsmart leírás alapján, majd utána magam olvasgattam a témában és nem okoztam gondot még soha magamnak, pedig már a 30 %-os ikonikus TO is járt a fejemen. Rengeteg BHA hámlasztót is próbáltam, sokáig nem találtam a nekem megfelelőt. Gondolkodtam, hogy csak véleményt írok, hogy ne számítson bele az értékelésbe, de az 1 csillag jelenti a "pénzkidobás"-t. És ez nekem az volt.
Ez a termék az én bőrömön hatástalan. Sajnálom nagyon, mert jó lett volna ár/érték arányban. Semmit nem "csinált", semmi hatása nem volt a felkenésének. Fél év után azt hiszem, ezt jogosan kijelenthetem.

Hónapokig használtam folyamatosan, de sajnos semmilyen hatást nem érzékeltem.

Hónapokig használtam folyamatosan, de sajnos semmilyen hatást nem érzékeltem.

Gyulladáscsökkentők: Salix Alba (White Willow) Bark ExtractHidratálók: Butylene Glycol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate
Vitaminok: Niacinamide, Panthenol
Alkoholok: Ethyl Hexanediol
Emolliensek: Panthenol
Emulgeálószerek: Xanthan Gum
Tisztítószerek: Xanthan Gum
Illatanyagok: Ethyl Hexanediol
A fehér fűzfa kérgének a kivonata. Szalicintartalma révén az aspirinhez hasonlóan gyulladáscsökkentő hatása van. További információ a cosmeticscopon.
A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.
BHA-hoz hasonló gyengédnek számító hámlasztó hatóanyag, ami az összetevő gyártója szerint a BHA hámlasztó és gyulladáscsökkentő tulajdonságait a trimethylglicine nevű összetevő hidratáló tulajdonságaival kombinálja. Sajnos független szakirodalmat a neten nem találni a Betaine Salicylate-ról, de a gyártó tesztjei alapján 4%-os BS krém hatása hasonló, mint egy 2%-os BHA krémé. Az összetevővel főleg koreai kozmetikumokban találkozhatunk, ahol a BHA nem engedélyezett a lakossági kozmetikumokban.
B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).
Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder
Az arginin egyike a 21 fehérjealkotó aminosavnak, mely a szervezetben található fehérjék egyik alap építő köve. Az aminosavaknak a kozmetikumokban vízmegkötő, sebgyógyító és antioxidáns tulajdonsága van. Az arginin a kozmetikumokban elsősorban antioxidáns funkcióval bír valamint segít helyreállítani a látható bőrkárosodást.
A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos. Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.
Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított sűrítőanyag
Szintetikus, viszkózus alkohol, melyet oldószerként és illatanyagként egyaránt használnak a kozmetikumokban. Maximum 5%-os koncentrációban használható.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)