Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Matilda
Utoljára szerkesztve: 2016.09.16. 16:27 - 2016.09.16. 15:46
Az első benyomás nálam teljesen pozitív, de be kell vallanom, hogy kicsit megijedtem, amikor felkentem, mert túl fehérnek tűnt, de pár percen belül nagyon jól alkalmazkodott a bőröm színéhez. Alig hittem a szememnek. Nagyon könnyű a viselése, a fedése pedig egy BB krémével ér fel. Később visszatérek updatelni, nagy reményeket fűzök hozzá a levendula kivonat miatt, ami az én bőröm számára szuper összetevő. Remélem hozza majd a megszokott Cosrx minőséget. :)