Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
XiaMengTing
Hialuronsavat tartalmaz, így pótolja a nedvességet az egész napos hidratáltságért. Rendszeres használata egyenletesen simává teszi a bőr textúráját, tökéletes alapot biztosítva a hibátlan sminknek.
2020.12.05. 16:42
Közvetlen sleeping mask előtt használtam, de egyébként fölösleges lépésnek tartom ami még szemetet is termel. Hideg időben talán nyújthat annyi pluszt, hogy megérjen pénzt kiadni érte, de van ennél olcsóbb és jobb alternatíva is.
2020.01.20. 16:23
Szépen tisztít és hidratál. Szeretem, mert egyszerű, hogy csak kiveszek egy korongot és már lehet is vele átmenni az arcon. Az illata olyan semmilyen. A korongok megfelelően nedvesítettek, nem száradnak ki. A csomagolásán a bajuszos pasi vicces. Az ára magyar oldalon borsosabb, mint az itt feltüntetett. Következőleg lehet megkeresem külföldi oldalon, hogy onnan rendeljek.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.20. 16:25 - 2019.12.20. 16:23
Nemrég kaptam kézhez, megszerettem. Este arctisztítás után ezzel törlöm át az arcom és a nyakam, pótolva a nedvességet és ha még valami maradt volna, ezzel tuti leszedem 70 db korong van benne. Kellemesen hidratál. Utána jön a többi kence. Rétegzés híve vagyok.
2019.01.09. 14:22
Első használatkor már az illata kapásból nem tetszett, viszont a bőrömön látható szárazság foltok voltak.Így gondoltam ezt most kell kipróbálni, ez egy téli termék! És láthatóan hatásosnak bizonyult. Általában 1 koronggal végig törlöm az arcom, majd a kritikus pontokra felhelyezem még, hogy kicsit "maszkként" üljön az arcomon.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.