Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
cattitude
Kétféle módon gondoskodik a pórusokról: BHA-val tisztítja, tannin segítségével pedig összehúzza őket. Emellett segít visszaszorítani a bőr zsírosságát is.
Mivel csak 0,1% BHA-t tartalmaz, más AHA vagy BHA termékekkel is használható.
2023.11.22. 19:10
Nekem az ég világon semmit sem csinál a bőrömmel, de legalább nem is bántja.
2020.10.09. 09:15
MUST HAVE, fantasztikus. A reggeli hatásában az egyik legnagyobb, leglatvanyosabbat hozza.Jelenlegi reggeli tökéletes matt arckép:Cosrx galactomyces 95 + cosrx poreless power liquid + no pore problem primer!!!Építhető is rá, a végén szoktam a sminket fixalni az innisfree no sebum-javal.
2020.01.23. 12:39
Azért csak 4 csillag mert csodát nem tesz, de egészen jó termék. Kb 2-3 hete használom majdnem minden este (kombinálva glikolsavas tonikkal, mandulasavval vagy hyaluronnal, néha aloe vagy lenmagzselé is kerül a fejemre záráskén) és a reggelre lenyugtató, simító hatás teljesen jól megvan, az arcom alapvetően tiszta. Vagyis hát a pórusaim még így is gyorsan megtelnek de nagy pattanások (a hormonok okozta pattanásokon túl) nincsenek.
Utoljára szerkesztve: 2019.03.01. 15:58 - 2018.10.17. 07:36
Tonerként használom reggelente. Este már nem akarom az alacsony koncentráció ellenére sem a C vitamin mellé használni, úgyis hetente 2x felteszem a The Ordinary AHA BHA oldatát. Az eddig próbált tonikok közül (Cosrx AHA BHA, Wishtrend Mandelic Acid) egyedül ezt nem érzem az arcomon, hogy réteget képezne, olyan szépen beszívódik. A menta miatt kicsit frissítő érzést is ad. Biztos az egyéb kémiai és fizikai hámlasztásnak is köszönhetően, de tisztábbnak és kisebbnek látom a pórusaim. Nem okozott irritációt és pattanást, de ez nagyon egyéni.A 2. flakon után úgy érzem, hogy nem veszem újra. Nem tudok semmi negatívumot sem mondani, de kicsit meguntam és stagnál a hatása.
Utoljára szerkesztve: 2018.08.17. 01:02 - 2018.06.28. 19:00
végre hozzám is megérkezett ez a cucc, miután egy hónapig élvezhette a magyar posta vendégszeretetét :')))ez tulajdonképpen egy toner, amit egyébként bele is írtam az eredeti leírásba, de az admin hölgyek valamiért jónak látták azt teljesen átírni. reggel használom arctisztítás és valamelyik japán hidratáló tonerem után - azok vízszerűek, ez kicsit sűrűbb, talán a galactomyces eszenciához hasonlít az állaga. az én kombinált bőröm hipp-hopp felszippantja, az arcom puhább, simább és észrevehetően mattabb utána. én személyszerint nem hiszek abban, hogy a pórusokat nagyon összehúzná, de ezt nem is bánom. a szaga hasonlít a BHA szérumukéra, de annál kicsit enyhébb. őszintén szólva szerintem megállna enélkül is a reggeli arcápolási rutinom, de egy plusz lépés, ha ilyen minőségi termékről van szó, nem árt.update: nagyon gyanakszom, hogy ettől a terméktől lesznek Csomolungma méretű, kinyomhatatlan puklik az államon, de még nem jöttem rá, melyik összetevő lehet a bűnös... még kenegetem egy kicsit, de az is lehet, hogy tovább kell adnom rajta. sajna cosrx az újabb cuccaiba parfüm gyanánt illóolajakat pakol, nem tudom, ez a 2 mentolos kivonat a végén itt annak számít-e, de nem lennék meglepődve, ha ilyesmitől pattognék ki.(aszondja Paula Begountól szomorú smileyt kapott, hát az agyam eldobom :) én nem tudtam, hogy ő az arcápolás Cézára és az összetevők gladiátorharcában dönt életről és halálról, de oks...)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!