lianex
Éjszakai hidratáló krém/maszk propolisz kivonattal és természetes méhviasszal, intenzív hidratáló hatással.
Tisztítás és tonizálás után vigyük fel az arcra a szem és száj körüli területek kivételével. Hagyjuk a bőrön éjszakára, majd reggel vízzel mossuk le. Ha hűsítő hatást is szeretnél, tartsd a hűtőszekrényben. Arcpakolásként is használható, ekkor 15 perc után langyos vízzel mossuk le.
2022.04.15. 12:40
Ajándékba kaptam névnapomra. Alapvetően nem vagyok az az éjjeli maszkos típus, magamtól nem vettem volna meg. Ez a maszk is olyannak tűnt, ami igazából egy hidratáló krém csak ahelyett hogy esti hidratáló lenne a neve, overnight mask-nak nevezték el. Nem bánom hogy tévedtem, vagyis akkorát nem, de mégsem tartom felesleges lépésnek. Amikor ezt használom, csak vékonyan kenek egy kis hidratálót, majd rá ezt, és reggelre sokkal kipihentebb, puhább a bőröm! Nem mondom hogy eltünteti a ráncokat meg a pattanásokat, de kifejezetten szebb összképet varázsol reggelre, és kellemes a használata!
Utoljára szerkesztve: 2021.12.15. 12:27 - 2021.12.15. 12:12
Nem éreztem szükségét, hogy véleményezzem ezt a terméket, hiszen a maga nemes egyszerűségével és finomságával szépen csendben teszi a dolgát.Aztán miközben a 3. flakonom repülget Koreából, olvasgattam itt a véleményeket, és arra jutottam, hogy mégiscsak megér ez egy misét.Többen fájlalják, hogy felvitel után ilyen-olyan "kellemetlen" réteget hagy a bőrön. Szeretném tisztázni, hogy mint ahogy a neve is árulkodik róla, ez egy overnight mask. Nem egy laza reggeli hidratáló, nem egy emulzió, vagy bármi hasonló, bármennyire is annak tűnik az aranyos géles állaga miatt. Ez egy éjszakai maszk, és mint olyan, véleményem szerint annak tökéletes.Tehát, csak megelőzve a további félreértéseket, mielőtt valaki mást vár tőle, mint amire hivatott, és csalódás éri:Neki nem dolga sem nyom nélkül 5 perc alatt felszívódni, sem pedig helyettesíteni a hirdatálót az ember rutinjában. Ez egy plusz, ez az után következik, hogy a szükséges alap dolgokat megadtuk a bőrünknek.Ezt azért is tartom fontosnak megjegyezni, mert itt is volt, aki sérelmezte, hogy esti hidratálóként használva reggel száraz volt a bőre. Én pedig azt mondom, hogy aki nincs tisztában egy hiánytalan (alap) bőrápolási rutin felépítésével, az ne véleményezze a termékeket, mert még a végén a dilemmázók hallgatnak rá, és kihagyják ezt a csudi kis kencét az életükből. :)
2021.10.20. 18:17
Rétegzős rutin végén kentem fel éjszakára, szuper kis krém. Könnyű az állaga, szinte szagtalan, egész jól beszívta a bőröm, és jól hidratált. Elhasználtam 1 tubussal, egyelőre nem veszem újra, mert más termékekkel is kísérletezgetek.
2021.03.12. 14:10
Csak az orcákon használom alkalmanként,mikor úgy érzem kell egy kis plusz (T vonalamon semmi szükség rá). Kellemes gyorsan felszívódik- mondjuk nem is használok sokat belőle. Nem egy game changer,nem is hiszem,hogy mégegyszer meg fogom venni -ha egyáltalán valaha elfogy a heti 2x borsónyi adagokkal :D De nem bánom,hogy megvettem,ezt is kipróbáltam,szeretek próbálgatni.
2021.03.06. 08:23
Szerintem a rétegezős rutinban nagyon jó munkát végez. Színtelen, szagtalan, zselés állagú, nem túl zsíros krém, ami egy hidratáló, csúszós réteget hagy maga után, de ezt ugye reggel úgyis lemossuk az arclemosónkkal... :D A csomagolása nagyon jó, a kiszerelése is, az áráról meg annyit, hogy valóban nem olcsó kategória, de én mindig akciósan veszem meg.
2021.01.30. 22:13
A márka másik típusú éjszakai maszkja is bevált, én szimpla hidratálóként használom. Reggelre érezhetően feltölti a bőrömet