Lelőhely: Százforintos boltok, online

katalinmester13

Christian Audigier Ed Hardy For Women parfümutánzat

2000 Ft-tól

2022.10.11. 01:00

Már másodszorra vettem újra, tesóm is használt/használ ilyet. Mi nagyon szeretjük az illatát és mivel nagy a kiszerelés így elég is egy darabig. Szerintem ruhán sokkal jobban meg tud maradni mint a bőrön, de azért úgy sem egy tartós darab. Viszont az árát mindenképp megéri.

2021.09.30. 13:46

Nem tudom, miért vettem. Talán mert olcsó és sok ml, és nagyon akartam valamit venni. Eleinte nem kedveltem: olyan kis átlagos, kellemeske illat. Észrevehetetlen semmiség. Gyümölcsös-virágos, de nem tudtam kiszagolni, hogy pontosan mely gyümölcsöket melyik virágok illatozzák be. Egy kis zöldteaillatot is felfedeztem benne. Általában nem tartós, ruháról eltűnik, bőrön változó. El akartam ajándékozni, de mégis maradt. Egy évig kitartott, szinte napi szinten használtam. Úgy éreztem soha sem fogy el. 100 ml, rengeteg! Nem is fogok ilyen nagy kiszerelésű parfümöt venni, ha nem muszáj.

2021.05.22. 17:54

Tetetszik a csomagolasa egyszeru, de csajos. Az illata meglepoen jo .... (gyumolcsos/edes) megnem mondanam hogy egy olcso parfum az illata miatt . Sajnos nem tartos ,ettol fuggetlenul ujravennem!

2021.02.19. 13:19

100 ml parfüm nagyszerű áron.Az illata nagyon finom könnyed és tartós kifejezetten nyári illatnak mondanám.

2020.07.16. 21:46

Fiatalabb koromban sokszor használtam. Jó illata van, de hétköznapi használatra ajánlanám inkább. Ár érték arányban tökéletes.

2020.07.13. 08:35

Tinéndzser koromban használtam. Most vettem egyet nyárra.És a bogarak sem jönnek rá. ☺️☺️☺️