Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Suklaakeiju
A Vatika Refreshing Lemon korpásodás elleni sampon citromot, joghurtot, teafa olajat és mentát tartalmaz a gyönyörű és korpamentes hajért. Nem károsítja a hajat és a fejbőrt sem. Varázslatos illata sokáig érezhető. Napi hajmosásra is alkalmas.
2015.02.09. 11:51
Igaz kicsit drága és nehezen fellelhető, de szerencsére már a dm-ben is árulják és akciókat is ki lehet fogni. Én 50% kedvezménnyel vettem meg (700Ft) viszont valószínű, hogy újraveszem ha teljes árat is kell fizetnem. Míg más samponokból egy hektót ki kellett nyomnom, addig ebből nagyon kevés is elég, mivel nagyon sűrű az állaga és 3x annyi ideig kitart mint más samponok, és ez különösen tetszik benne. :) Szépen tisztít, jól habzik, nem irritál, táplált és fényes lesz tőle a hajam. Az illata finom citromos és 2 nap múlva is érződik. (Az Enriched Coconut Hair Oil-al együtt használom egyébként.) Remélem több vatika termék is fellelhető lesz a drogériák polcain a közeljövőben, mert nekem nagyon beváltak. :)
2013.09.28. 13:06
Mikor megrendeltem, naivan azt hittem, hogy ebbe nem tesznek mérgeket, de sajnos ebben is benne vannak a mumusok, emiatt nem veszem újra. Páromnak vettem. Én csak egyszer próbáltam ki, akkor kellemes volt használni, nem kellett balzsam (a legtöbb sampon után használok). Párom használta el, akinél egy flakon után nem vettem észre javulást. Samponnak jó, de nem csodaszer, viszont így drágállom.