Csajszi23
Szupertartós,körömvédő körömlakk
Utoljára szerkesztve: 2019.08.18. 15:06 - 2019.08.18. 15:06
Kedvenc körömlakkjaim a Farmasi lakkok mellett. Tartósak, 2 rétegben nagyon jól mutatnak a körmeimen. Negatívum talán hogy nem szárad annyira gyorsan, de az ár/érték arányhoz képest ez így egész jó.
Utoljára szerkesztve: 2015.11.07. 13:00 - 2015.11.07. 13:00
Nekem egy nagyon szép (én csak úgy nevezem) mikulás piros van, erős, szép színe van. Egy rétegben már másnap pattogzik le a körmömről, kettőnél jobban bírja. Karácsonyi időszakra nagyon jól néz ki :) 4 pontot kap a lepattogzás miatt.
2015.07.31. 12:51
Imádom ezt a körömlakkot.Nekem az aranyszínű van meg belőle. Szép a színe és elég jól tart is. A száradással sincsen különösebben gond. De mindenképp több rétegben kell felvinni.Egy dolog nem tetszett benne... A kupak megrepedt és kis idő múlva meg is tört. De ettől függetlenül vissza lehet zárni és egy év eltelte után is ugyan olyan jól működik szóval nem tekintem hibapontnak.
2015.04.25. 16:41
Szép színűk van, de rettentő lassan szárad és másnapra már lekopik. Inkább költök pár 100 forinttal többet.. :/