Szérumok, Kezelések

4.1
Hozzáadva 2023.02.27.by

dermaagii

1,5 ml

A szempillanövesztő szérum megerősíti és stimulálja a növekedést még a legvékonyabb, alig észrevehető és ritka szempilláknál is, sötétíti, illetve vastagítja szerkezetüket mindössze 2 hét használat után. A szempillák egy hónap rendszeres használat után nőnek maximális hosszúságra (napi egyszeri felvitel esetén).

16 990 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.07.05. 20:05 - 2024.02.14. 05:41

Én is tesztelésre kaptam a terméket, de néhány hónapot vártam a használatával, mert amíg terhes voltam, nem akartam retinolszármazék tartalmi kozmetikumot használni a biztonság kedvéért. Most már 3,5 hónapja használom a szérumot.A külcsín csodaszép, szinte ékszerdobozban érkezik a termék, bársony párnán arany üvegcse, a szérumot vékonyka ecsettel lehet felvinni a szempillatőbe. Naponta egyszer használom a szérumot. Az első napokban viszketést tőle a szemem, ekkor félretettem a használatát, majd újra elkezdtem.Sajnos be kell vallanom hogy semmiféle változást nem tapasztalok. A szempilláim nem lettek se sötétebbek, se hosszabbak, és egyáltalán nem lett több se belőlük. Alapvetően nagy lelkesedéssel fordultam a tesztelés lehetősége felé, mert az összetevő lista gyönyörű a több féle peptiddel, növényi olajokkal, kivonatokkal, vitaminokkal - de mivel semmiféle változást nem veszek észre hosszú távú használat mellett sem, és ehhez képest az ára igen borsos, biztosan nem fogom megvenni magamnak a terméket. Két csillag az igényes csomagolás és az összetevő lista miatt.Update: már 8 hónapja használom ezt a terméket és nagyot fordult a tapasztalatom. Egy-két hónapja nonstop dicsérgetik emberek a szempillámat olyankor is, amikor nincs rajta spirál, többen azt hitték, műszempillát csináltattam. Én csak most csodálkozom rá, milyen hosszúk és szép ívűek lettek a pilláim - nem, többen nem lettek tőle, nem dúsabb a hatás, és a színe sem változott, egyszerűen úgy tűnik hogy ami kinőtt az sokáig nem hullik ki. A szérum még mindig kitart. Változatlanul nem fogom megvenni magamnak, de akinek ezt a hatást megéri 16E Ft, annak szívesen ajánlom mert valóban működik.

2023.12.07. 20:49

Tesztelésre kaptam ezt a terméket. Tényleg egy csodaszer. Én 4 hónapon keresztül teszteltem és fantasztikus hatása van. Ami a leírásában van, hogy két hét után már látszódik is a hatása, szerintem nem teljesen igaz, inkább 6 hetet mondanék. Valóban hosszabbítja a szempillát, de előtte megerősítí, hogy ami majd kinő a helyén az csodaszép legyen.Használtam már jó pár szempilla növesztő szérumot, de ez eddig a legjobb.5 ⭐️

2023.10.09. 18:11

Tesztelésre kaptam, aminek különösen örültem mert a Long4Lashes szempillanövesztő nálam az abszolút favorit, de egyre kevésbé kapni a régi összetételűt. A csomagolása elegáns, szép dizájn. Az ecsete vékony, nagyon szépen felvihető a szérum a pillatövekre. Figyelni kell h pici szérum és csak a tövekre, különben nekem csípte a szemem. Ügyesen használva nem irritál, nem csíp. Pilláim szép hosszúak, íveltek, talán picit vastagabbak is, de a színűk valóban határozottan sötétebb. Rendszeresen festetem kozmetikussal, de mióta a szérumot használom nem kellett még mennem. A Long4Lash hosszban drámaibb hatást eredményez és olcsóbb (de nem olcsó) csak ezért vonok le egy csillagot. Alapvetően remek termék, szerettem, biztosan elhasználom.

Utoljára szerkesztve: 2023.09.25. 19:47 - 2023.09.25. 19:45

Tesztelésre érkezett hozzám, aminek nagyon örültem. Nem hiszek a csodákban, ezért nem is hittem a hatásában. Veszteni valóm nem volt, azonban két hét használat után csoda történt….. tényleg sokkal hosszabbak lettek a pilláim! Sűrítő hatását nem érzékelem, de erősebbek lettek a szálak. Az extra világos szempilláim sötétebbek nem lettek. Egy hónap napi használat után még mindig van benne. Egy hónap kihagyás után újra használni fogom. Plussz csillag, hogy az érzékeny szemem egyáltalán nem irritálta. Szuper termék, ha elfogy elgondolkozom a vásárlásán.Nem utolsó sorban, a csomagolása is igazi luxus hatást kelt.

2023.09.13. 13:44

Én is a tesztelők táborát erősítem. Közel 1 hónapja használom, - 1-1x kimaradt az esti rutinból - és ami pozitívat el tudok mondani róla, hogy nagyon könnyen használható, nekem egyáltalán nem okozott irritációt, pár pillanat alatt aplikálható és könnyen beilleszthető az esti rutinba. Mivel sötét szempilláim vannak, így nálam nem érvényesül a sötétítő hatása, dúsabbnak sem igazán látom. A hossznövekedés azért ennyi idő alatt már viszont észrevehető, így mindenképp el fogom használni! Ár-érték arányban nálam nem éri el azt a szintet, hogy állandó helye legyen a polcon.

2023.09.09. 11:50

Én is tesztelésre kaptam, amit ezúton is köszönök! Több, mint 2 hónapja használom, és még mindig van benne. Amikor el kezdtem használni okozott némi irritációt, kicsit bizsergette a szemhéjam, viszketett is tőle, de folytattam a használatát. Nekem elég sokára (kb. 1,5 hónap)hozott némi eredményt, kicsit hosszabbak lettek a pilláim, ami fōleg spirálozva szembetűnő, viszont dúsúlást, sötétedést nem tapasztaltam. Elhasználom még ami van, de nem valószínű, hogy beruházok rá, mivel olyan hatalmas látványos változást nem hozott.