Dermedic Hydrain³ Intenzíven Hidratáló Éjszakai Krém
Ár: | 5499 Ft | Kategória: | Arcápolók | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | patikák, online | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Napraforgo13, Módosítva: 2022. október 27.
Lelőhely: | patikák, online | |
Kategória: | Arcápolók | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Intenzív és hosszan tartó hidratálást biztosít alvás alatt, amikor a bőr a legaktívabb és legjobban képes regenerálni önmagát. Az innovatív, szabadalmaztatás alatt álló Aqualare komplex biztosítja a bőr optimális hidratációját. A krém a hialuronsav négy különböző molekulaméretű típusát tartalmazza, ennek köszönhetően a krém a bőr különböző rétegeiben hosszan fejti ki hatását. Javítja a bőr feszességét és tömörségét, valamint minimalizálja a ráncok, finom vonalak megjelenését.
A krém trehalózt tartalmaz, mely egy természetes cukor, ami segít felhalmozni a vizet. Ennek köszönhetően támogatja a bőr vízmegtartó képességét és erősíti a bőr védelmi mechanizmusát.
A krém glikozaminoglikánokat is tartalmaz, melyek a bőrben természetesen előforduló poliszacharidok. Erős hidrofil tulajdonságokkal (vízzel könnyen keveredő, nedvszívó), a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak be. Hosszan tartó hidratálást biztosít.
A Dermedic termálvíz közép-európai artézi forrásból származik. A forrásból származó víz évezredek óta védve van a környezet káros hatásaival szemben, mivel mélyen elhelyezkedő kőzetrétegekben kering, így az emberi egészség számára legfontosabb ásványi anyagokkal bír. A kinyerés magas hőmérsékleten (65ᵒC to 71ᵒC) történik, mely lehetővé teszi a Föld értékes anyagainak felhasználását, miközben megőrzi tökéletes mikrobiológiai tisztaságát. Különösen előnyös ásványi anyagok keveréke jellemzi, melyek fokozzák a Dermedic termékek terápiás, jótékony hatását a bőrre. Bikarbonátot, nátriumot, szilíciumot és kálciumot tartalmaz. A Dermedic termálvíz hipotónikus jellegének köszönhetően erősen hidratálja a bőrt, valamint támogatja a bőr megfelelő működését és az ásványok koncentrációja nem irritálja még a legérzékenyebb bőrt sem. 6,96 pH értékű, mely semleges a bőrnek. Nyugtató hatással bír, megakadályozza az irritációt. Támogatja a bőr regeneráló folyamatait. Antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik pl. megakadályozza a szabadgyökök által előidézhető elváltozásokat.
Water / Aqua
ta
Parfum/Fragrance
i
VÁSÁROLD MEG
Sziasztok vettem egy ilyen krèmet mert èrzèkeny az arcbőrőm meg vagyok vele elègedve jol hidrtál teszi a dolgát!Biztos hogy veszek mèg!

Csodálatos krém, nekem maga a mennyország annyi keresgélés és mellényúlás után.🥰 Nappali verzióval együtt szereztem be őket, és számomra minden pénzt megérnek (holott nekem kicsit borsos az áruk🥹)
Nem zsírosít, mélyen hidratál, nincs patti, gyorsan beszívódik, ahhhh, imádom!😍

Nem zsírosít, mélyen hidratál, nincs patti, gyorsan beszívódik, ahhhh, imádom!😍

Imádom! A bőröm is és a pénztárcám is szereti ☺️
Csodásan hidratál, én mindig két rétegben kenem fel este, mert a bőröm azonnal magába szippantja. Szuper állaga van, és az illata is nagyon finom, olyan tiszta friss.

Imádom! A bőröm is és a pénztárcám is szereti ☺️

Az arcbőröm érzékeny, száraz és vízhiányos. Ha nem várt hatás éri (csípős hideg vagy fagyos szél) kipirosodik az orca rész vagy ha úgy tartja kedve, az orrom egyszercsak hámlani kezd. Az állapotom miatt legutóbb a Dermedic Hydrain3 Hialuro éjszakai krémet választottam.
Mikor először megpillantottam a krémet, akkor egy fehér, lágy és selymes tapintású termékkel találkozhattam.
Az esti arcápolás utolsó lépéseként használtam, miután a fülem mögött és a csuklóm belső részén érzékenységi tesztet is végeztem.
A bőröm azonnal beszippantotta és hasznosította. 🥰 Nem történt 24 óra alatt sem allergiás reakció, pedig iszonyatosan érzékeny bőröm van. Ennek nagyon örültem. 💞
Az éjszakai arckrém illata nagyon minimális, enyhe zöld növény illatát véltem felfedezni. 🙂 Pár perc elteltével ez az illat el is illant és maradt a bőr bársonyos tapintása.
Mikor első reggel ébredés után a tükörbe néztem, azt vettem észre, hogy sokkal puhább és hidratáltabb a bőröm, mint máskor, nem feszült annyira. A krém teljesen eltűnt, beszívta a bőröm, de zsíros utóérzetnek nyoma sem volt. Szinte ragyogott az arcbőröm, nem volt fakó, látszott, hogy a bőr víztartalma megnövekedett.

Kedvenc éjszakai krémem🤗 kicsit krémesebb állagú, de nem hagy ragacsos érzetet,hamar be szívódik. A vízhiányos bőröm imádja

Még hideg volt az idő, amikor hónapokkal ezelőtt elkezdtem használni, azt hittem emiatt nem ér semmit a száraz arcbőrömnek. Félretettem, majd a jó idő kijöttével újra elkezdtem használni, de akkor sem vált be. Maradt belőle nyárra is, de sajnos ez továbbra sem az én krémem. A többszörös próbáknak hála legalább elfogyott.

Szuper krém! Klasszisokkal jobb a bőröm, mióta ezt használom: puhább, nem annyira érzékeny és egyáltalán nem vízhiányos. Illata van, de nem sok és az is kellemes. A hatékonysága pedig öt csillag. A nagy kozmetikai online shopokban időnként elképesztően jó akciókban lehet kifogni, így az árára sincs panasz.

Egyik kedvenc esti krémem lett. 😍
Kellemes, visszafogott illata van, ami hamar elillan, emellett gyorsan beszivja a bőröm. Meglepően kiados, már 2 honapja hasznalom, és szerintem a felénél picivel több fogyott csak, meglepően kevés is elég belőle a megfelelő hidrataltsag erzesehez. Még az extra esős, szélfújos napok utan is este egy óra alatt újra puhanak és hidrataltnak ereztem a boromet. 💙

Egyik kedvenc esti krémem lett. 😍

Imádom! Nagyon könnyű, felfrissíti a bőrömet! Reggelre puha tapintatú hidratált lesz tőle az arcom és egyáltalán nem zsíros tapintatú. Már többször vette belőle! Csak ajánlani tudom

Csak mintákat kaptam a krémből, de meggyőzött. Meglepően jó éjszakai krém, azonnal beszívódott a bőrömbe, kellemes érzetet hagyott maga után. Reggelre érezhetően hidratáltabb és puhább volt a bőröm, mint szokott lenni. Szóval teszi a dolgát :).

Antioxidánsok: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Tocopheryl AcetateHidratálók: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Dimethiconol, Trehalose, Propanediol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid
Vitaminok: Tocopheryl Acetate
Alkoholok: Cetearyl Alcohol
Emolliensek: Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Olea Europaea (Olive) Oil, Stearic Acid, Squalane
Emulgeálószerek: Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid
Szilikonok: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol
Illatanyagok: Caprylic/Capric Triglyceride, Raspberry Ketone, Parfum/Fragrance
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
Avokádóolaj. Vitaminokban és zsírsavakban gazdag (70%-a olajsav) természetes olaj, mely könnyen a bőrbe szívódik, kiváló emolliens és hidratáló anyag a száraz, érett bőr számára. Ekcémás és atópiás bőr számára is kiváló összetevő, mely hatásos a szárazság és viszketés enyhítésében. Antioxidáns tulajdonsága is van.
Teljes egészében növényi eredetű összetevő, különféle növényi olajokból (pálma és repce) nyert trigliceridek és zsírsavak keveréke. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrpuhító hatású összetevő.
Oldószer. Segédanyag, mely segíti az aktív hatóanyagok (pl. szalicilsav) felszívódását
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.
Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.
A többi szilikonhoz hasonlóan bőrpuhító (emollient), hidratáló tulajdonsága van. Könnyen kenhető, nem zsíros, selymes érzetet hagy maga után.
Más néven GMS (Glyceryl Monostearate). Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Pálmaolajban, szójaolajban, különféle zöldségekben és az emberi szervezetben is megtalálható zsírsav. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) és emulgeálószerként használt. Állítólag védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen is. Részletesebb információ a truthinagingen.
Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.
Bőrpuhító (emolliens) és sűrítő anyag. Antimikrobiális hatása is van, így tartósítszerként is használt. Gyakran használják UV szűrőt tartalmazó termékekben oldószerként. Selymes érzetet hagy maga után a bőrön.
Olívaolaj. Kiváló természetes emolliens és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav, melyből akár 55-83%-ot is tartalmazhat) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. A squalene egyik legjobb növényi forrása.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Természetes eredetű cukorféle. A kozmetikumokban használva újrahidratáló, vízmegkötő és antioxidáns hatást tulajdonítanak neki. Az összetevő helyileg alkalmazva lehetővé teszi, hogy a bőr megtartsa azt a nedvességet, amelyet egyébként elvesztene a kiszáradása révén, vagyis potenciálisan növelné az öregedés látható jeleit. (forrás)
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
A squalene ún. hidrogenizált formája. A kozmetikumokban kiváló hidratáló, bőrpuhító, bőrpuhító, selymes és sima bőrt nyújtó emolliens anyag, mely segít megelőzni a vízhiányt és a transzepidermális vízvesztést (TEWL). Mivel ez a forma kevésébé oxidálódik, mint a squalene, a squalane-t gyakrabban használják a kozmetikumokban. Minden bőrtípus számára hasznos összetevő, aknés bőrre is használható, mi több, az Incidecoder leírása szerint gombás eredetű bőrproblémák, például seborrhea vagy gomba okozta pattanások esetén is jótékony hatással van a bőrre.
A hilauronsav újabb, "keresztkötött" formája, amit eredetileg a hialuron feltöltésekben használtak és az utóbbi években jelent meg a kozmetikumokban is. A gyártó állítása szerint a keresztkötött, térhálós forma kivételeses jó vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkezik, és 24 óra elteltével a hidratáló hatása a sima hialuronsav hatásának 5-szöröse. (forrás)
Egy viszonylag új, szerkezetileg a propylene glycolhoz hasonló glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Különlegessége, hogy más glikoloktól eltérően nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, Ecocert által is jóváhagyott természetes összetevő. További részletek itt.
Hialuronsav hidrolizátum, vagyis a hialuronsav kisebb molekulasúlyú változata. A hialuronsav egy a bőrben is megtalálható polimer, vagyis nagy molekula, ismétlődő egységekből. Többször vagy kevesebbszer ismételve az egységeket különböző molekulasúlyú változatok jönnek létre. A nagy molekulasúlyú verzió (1-2MDa) a bőrben is megtalálható hidratáló elem, ez a hidrolizált változat pedig vagy a kisebb, 100-300 kDa-nos változatra utal, aminek a hidratáláson túl a bőr védekezőkészségének segítésében is szerepe van, vagy az ultra kicsi 10-50kDa-nos változatra, ami talán jobban a bőrbe tud szívódni, és ki tudja tölteni az apró ráncokat.
Hialuronsav. A bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (NMF, natural moisturizing factor), melynek kiváló vízmegkötő képessége van, akár saját súlyának 1000-szeresét is képes megkötni. A kozmetikumokban alkalmazva a hialuronsav képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a itt és itt.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Jódot tartalmazó por állagú tartósítószer. A hatályos EU-s szabályozás szerint a bőrön nem maradó, lemosott termékekben legfeljebb 0.02%-s, a bőrön maradó kozmetikumokban pedig legfeljebb 0.01%-s koncentrációban használható. További info itt.