Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Schmetterling
Len - és chiamag kivonatot tartalmazó sampon mely intenzíven ápolja és hidratálja a hullámos/göndör/szöszösödésre hajlamos hajat. Rugalmas tartást és szépen definiált tincseket eredményez. Fejbőrt kímélő összetétele gyengéden megtisztítja és egészségesen fénylővé varázsolja a göndör és hullámos hajat.
2025.03.15. 18:48
Tesztelés alatt van nálam. Otthon vettem észre hogy göndör hajra való. Hullámok vannak a hajamban, de nem göndör. Első mosás után puha, és jó esésű lett tőle a hajam. Eddig tetszik.
2025.02.21. 14:49
Szép göndör lesz tőle a hajam, viszont kicsit szöszös is. Lehet én csinálok valamit rosszul. Nem a balzsamjával használom, hanem Difeeles biotinos balzsammal, de azzal korábban nem volt problémám. Elhasználom az egész flakonnal, aztán meglátjuk, lesz -e jobb a helyzet. :/
2024.05.22. 09:30
Előtte egy másik márka göndör hajra való samponját használtam, amitől pár hét alatt elkepesztően korpás lett a hajam és nagyon viszketett, de ezzel a samponnal rövid idő alatt teljesen megnyugodott a fejbőrőm és azóta is nagyon jól szuperál.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.