Sminkek szájra

Hozzáadva 2021.06.29.by

Tarzicia

3,5 g

2021-ben megújult formula!

"Az első Dior ajakbalzsam, amely 97%-ban természetes eredetű összetevőkből áll, és 6 órán át finoman újjáéleszti az ajkak természetes színét, és 24 órán át hidratál. Új couture tokban pompázó, természetes eredetű összetevők alkotta, cseresznyemag olajjal dúsított egyedülálló formula és minden bőrtónushoz illeszkedő árnyalatok: a nélkülözhetetlen Dior Addict Lip Glow ajakbalzsam újragondolva, amely a megszokott érzéki textúrájával egyszerre teszi az ajkakat gyönyörűvé és védi meg a kiszáradástól. Önmagában ajakbalzsamként vagy rúzs alatt primerként is viselhető."

10 árnyalatban kapható

13 990 Ft-tól

2024.12.27. 13:06

Dániában vettem meg a reptéren, régóta szemezgettem vele. Nekem a 001 pink árnyalat van meg, kíváncsi vagyok a többire is. Használtam, de valahogy gyorsabban fogy, mint amire számítottam. Szép, természetes színt hagy maga után, tökéletes magában vagy más alá. Az illata nekem nem tetszik, újravenni nem fogom, mert nagyon drága.

2024.07.09. 08:25

Mostanában nagyon szeretem a színezett ajakápolókat, ez az egyik kedvencem.Nagyon jól hidratál, kellemes mentolos illata van. Nekem a pink árnyalatban van meg, hagy némi színt maga után. Csomagolása is nagyon szép. Ha elfogy újra fogom venni, az ára egy kicsit borsos, de szerintem megéri.

2024.07.01. 09:41

Nekem a pink van meg, nem tudom a tobbi arnyalat milyen. Kicsit mentas, kicsit pinkes ph hatasa van, de nem olyan eros, mint mondjuk az Essence-es hasonlok. Nyilvan sokat kell ujra kenni, mert csak egy balzsam, de nem olyan fenyes a finishe, szoval szolidabb, termeszetesebb sminkez is nagyon jo, a hidratalo hatasa olyan szo-szo, de van sulya es kellenes a fogasa, doboza, ajandekkent kaptam, magamnak azert nem vennem meg, mert az ara eleg borsos

2024.06.08. 19:58

Nagyon szeretem, kellemes és természetes.

2024.05.29. 10:25

Nagyon jó kis tápláló szájfény halvány színezéssel!

2024.04.25. 22:25

Kedvenc színezett ajakápolóm.4 színt vettem meg azonnal miután kipróbáltam, biztos újra veszem ha elfogy.