ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Propyl Gallate

Funkciók:

Antioxidáns, Illatanyag

EWG Kockázat:

(3 - közepes)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A galluszsav és a propanol reakciójából keletkező észter. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint antioxidáns hatású összetevő és illatanyag. A kozmetikumokban széles körben, elsősorban tartósítószerként használják, mivel gátolja a termékben levő olajok és zsírok oxidációját. A truthinaging információi szerint 0,1%-os koncentrációig biztonságosnak számít a kozmetikumokban. Általában a rúzsokban, bőrtisztító termékekben, és hidratáló, bőrápoló termékekben találkozhatunk az összetevővel.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.