Sminkek szájra

4.3
Hozzáadva 2017.05.22.by

AkInImOd

3.8 g

A zöld színű Genie "testvére". A rúzs színe kék, amely a testhőtől és az ajkak PH értékétől függően, a felvitelkor azonnal málna, piros, rózsaszín, lila vagy lilás-piros színűvé változik. Tartalmaz aloe vera kivonatot és vitaminokat, így nem csak különleges, de hidratáló is.

2018.09.30. 14:05

Normál bőr
Vízhiány

Ahogy előttem is írták, valamint tapasztaltam: ez tovább marad kékes a bőrön és az ajkakon, és onnan nagyon lassan vált át egy lilás pink színre. Szerintem a 3 árnyalat közül ez a legkevésbé tartós, illetve van annyira vad, hogy inkább csak bulikba kenjem magamra, munkába pedig max egy borongósabb napon, sötétkék-fehér szetthez. Amúgy mivel hideg szín, szuperül megy a bőrömhöz Tetszik, de a sárga tesójához többet nyúlok.

Utoljára szerkesztve: 2019.12.26. 23:16 - 2017.09.23. 08:54

Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Valahol a rózsaszínes-lilás árnyalat közé eső színű lesz a számon.Ahogy sephora írta az ajak vonalából ha kicsúszunk vele, akkor már másmilyen színt eredményez. A tartósságát még nem annyira figyeltem.Bővítem: rúzsalappal és két rétegben egészen tartós volt egy sörfesztivál alkalmával.

2017.07.15. 20:11

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Míg a Genie testvér pink színt varázsol, ő egy szépséges szilvás-lilás árnyalatot hagyott az én ajkaimon.A tartóssága szuper jó, fokozatosan és szépen kopik.Itt is leírom, mint a Genie-nél hogy ajakírral előhidratált ajkakra használom, szigorúan 2 rétegben és csakis az ajkak kontúrján belül. Ha túlfestjük az ajkunkat, akkor a kontúrvonalon túl más színt ad.