Sminkek arcra
Lelőhely: Parfümériák, online

Dior Backstage Contour Palette

Hozzáadva 2021.12.15.by

Fiorentina

A Dior Backstage Contour Palette a Dior sminkművészek titkos fegyvere, amellyel professzionális testre szabott intenzitással könnyedén árnyalhatja és kiemelheti az arcot.

17 500 Ft-tól

2020.11.15. 09:57

Szintén hatalmas kedvenc! Bár eddig mindegyik Dior Backstage termék hatalmas favorit!Jól pigmentált termék, nagyon kevés is elég belőle!Mindenki talál benne neki megfelelő árnyalatot.Leginkább sminkesek tudják maximálisan kihasználni, de egy átlag felhasználónak is jó választás lehet.I-m-á-d-o-o-o-o-m!!! :)

2020.11.11. 08:26

Vegre egy termek ami befogja a bőrömet, a MAC kontur palettaja megy is a kukaba (tanulsag :egy youtuberre sminktanacsokkal sose halgassatok), ezt a termeket sminkesnel lattam, es valoban jo minoseg

2020.09.30. 14:33

A régi Morphe contour palettámat cseréltem le erre. Komoly upgrade! A színei univerzálisak, eredetileg a bal oldala világosabb bőrre contour/highlighter, míg a jobb oldala sötétebb bőrtónusokhoz lett kitalálva, de gyakorlatilag bőrszíntől függően mindegyik színt lehet kontúrnak használni. Lehet keverni is őket, így nagyon jól ki lehet használni, és ár/érték arányban szupernek találom. Elsőre csak az ujjammal próbáltam ki, de a minőségétől, eldolgozhatóságától így is elájultam.