Sminkek arcra
Lelőhely: Parfümériák, online

Dior Backstage Face & Body Flash Perfector Korrektor

Hozzáadva 2022.03.22.by

Pirosarany

Nagy fedőképességű korrektor arcra és testre, érzéki formulájával, tökéletesen illeszkedik a bőrhöz, nem csomósoika, így ragyogó és természetes bőrfelület érhető el, vízálló. A benne lévő koffein azonnali friss, revitalizáló hatást biztosít a szemkörnyéknek. A korrektor árnyalatait úgy fejlesztették ki, hogy illeszkedjenek a Dior Backstage Face & Body Foundation alapozó árnyalataihoz és ragyogásához: illeszkedik a bőt tónusához és korrigálja, fedi, kisimítja és ragyogóvá teszi.

18 árnyalatban kapható

11 490 Ft-tól

2023.12.28. 08:00

Nagyon tetszett az applikátor ecset megoldás, kényelmesen lehet használni, bár az eldolgozásához más ecsetet használok. A korrektor állaga viszonylag sűrű, de nagyon szépen el lehet dolgozni és valóban jól fed. Egyetlen negatívum - bár lehet csak én fogtam ki hibás tégelyt -, amikor csavarom vissza az ecsetet a tégelybe, nagyon sok termék kifolyik, ahhoz viszont elég borsos az ára, hogy csak úgy folyjon belőle a korrektor. :(

2023.03.01. 09:28

Szép fedésű korrektor, mely nem ül be a ráncokba. Nincsenek nagyon sötét karikáim, így a fedése vékony rétegben is megfelelő számomra. Könnyen eldolgozható, nem ül be a ráncaimba, szépen mutat nap végéig, ezért nagyon szeretem.

2022.08.26. 18:15

Tök jó termék lenne csak nagyon mellényúltam a színválasztással. Tanulság: csak kipróbált színt veszek online. Felteszem eladásra. 0N, csak próbáltam.

2022.05.25. 09:23

Jó az állaga és szépen el lehet dolgozni, sötétebb foltokat csak halványít, több rétegben fed igazán. Szem alatti karikákra jól bevált.