Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Fiorentina
2019.06.12. 20:10
Még egy évvel ezelőtt februárban kaptam ajándékba egy teljes 30 ml-es kiszerelést, és egy pár hete ürült ki teljesen az üvegcse. Imádtam az illatát, az állagát. A hozzá tartozó Capture youth krémmel használtam, de állítólag a saját krémünkkel is nyugodtan alkalmazhatjuk. Leginkább heti 3-szor vettem elő, és kifejezetten estére. Másnap reggelre éreztem a bársonyos, sima és hidratált bőr, valamint pár hét elteltével a nyakamon észleltem a változást, ugyanis az ott található halvány csíkokat szépen kisimította. Nyilván a húszas éveim közepén járok, így hatalmas nagy ráncokkal nem kellett megkűzdjön, de maga a Capture youth szérum/krém vonal alapjáraton a 25-30 éves korosztályt célozza meg a bizonyos "Age delay", tehát az öregedés késleltetése céljából, így nem is lenne elvárható a ránctalanító hatás, mint szempont. Ennek ellenére kissé túlárazott terméknek tartom, főleg a fiatal korosztály számára, akiknek többnyire készültek a krémek, picit elérhetetlennek tartom. Az üvegcsét viszont megtartom, nagyon cuki és praktikus a pipettája miatt, majd lehet feltöltöm egy másik szérummal. :)